Hoera!! Jaimey Groot - Judy Blank - Ik doe er toe is geslaagd!

Dankzij 113 donaties die samen € 7.460 opleverden voor Jaimey Groot.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

onderdeel van cinecrowd
Judy Blank - Ik doe er toe

Judy Blank speelt als allereerste Nederlander op het grootste Americana muziekfestival. Hoe gaat ze om me...

Jaimey Groot
Jaimey Groot

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 • € 10 of meer
  Akkoord

  Je krijgt een link naar de online première. Bedankt voor je steun!

 • € 25 of meer
  Mineur

  Je krijgt een link naar de online première, een souvenir uit Nashville en een persoonlijke videoboodschap van Judy & Jaimey. Veel dank!

 • € 50 of meer
  Melodie

  Je krijgt een première kaartje, een souvenir uit Nashville en je naam/logo komt in de aftiteling. Dankjewel en tot op de première!

 • € 75 of meer
  Majeur

  Je krijgt een première kaartje, een Gastenlijstplek tijdens de Najaarstour van Judy Blank, een gesigneerd album 'Morning Sun' van Judy Blank en je naam/logo komt in de aftiteling. Heel veel dank, je stoel is gereserveerd!

 • € 150 of meer
  Accent

  Je krijgt 2 première kaartjes inclusief drankjes, 2 Gastenlijstplekken tijdens de Najaarstour van Judy Blank, het 'I Do Matter' pakket en je naam/logo komt in de aftiteling. Onze dank is groot. Met alle plezier verwelkomen we jullie op de première!

 • € 225 of meer
  Harmonie

  Je krijgt 2 première kaartjes inclusief drankjes, 2 Gastenlijstplekken + MEET & GREET tijdens de Najaarstour van Judy Blank, een gesigneerd album 'Morning Sun' van Judy Blank, het 'I Do Matter' pakket en je naam/logo komt in de aftiteling. Onwijs bedankt voor deze grote bijdrage, de beste plekken zijn gereserveerd voor jullie!

 • € 450 of meer
  Ensemble

  Je krijgt 4 première kaartjes inclusief drankjes, een op maat gemaakte verbluffende (hands-on) Cursus Film en Storytelling door regisseur Jaimey Groot, bij je thuis of op kantoor, met een maximum van 15 deelnemers, en een speciale vermelding in de aftiteling en op onze social media kanalen. Wat een mooie bijdrage, geweldig! Bedankt en tot snel op de première en op de cursus!

 • € 450 of meer
  Symfonie

  Je krijgt 4 première kaartjes inclusief hapjes & drankjes, een op maat gemaakte verbluffende (hands-on) Cursus Film en Storytelling door regisseur Jaimey Groot + assistenten, bij je thuis of op kantoor, met een maximum van 30 deelnemers, het 'I Do Matter' pakket en een speciale vermelding in de aftiteling op onze social media kanalen. WAUW, wat een prachtig en aanzienlijke bijdrage! Jaimey & Judy verwelkomen jullie met veel liefde en grote dank op de première en op de cursus! :)

 • € 1.500 of meer
  Eufonie

  Je krijgt 4 première kaartjes inclusief hapjes & drankjes, een intiem Huiskamerconcert van Judy Blank bij je thuis of op kantoor, een door Judy Blank gesigneerd album, het 'I Do Matter' pakket en een speciale vermelding in de aftiteling op onze social media kanalen. En natuurlijk eeuwige dank. ZO GAAF! Onze dankbaarheid is ongeëvenaard... We kunnen niet wachten jullie te bedanken en rond te leiden in ons wereldje tijdens de première en het concert! Deze bijdrage is waar we stiekem van dromen... ;)

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023