Hoera!! Jesse van Venrooij - 't is goed zo is geslaagd!

Dankzij 185 donaties die samen € 15.595 opleverden voor Jesse van Venrooij.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

onderdeel van cinecrowd
't is goed zo

Eelco kiest voor de dood. Hij krijgt euthanasie. Een film over zijn missie om taboes te doorbreken, maar...

Jesse van Venrooij
Jesse van Venrooij
Filmmaker Sociaal Werker

Met FilmMoment maak ik films die gaan over vaak kwetsbare groepen/mensen. in opdracht en op eigen initatief. Altijd persoonlijk betrokken.

5 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 • € 15 of meer
  Dankjewel

  Enorm bedankt voor je bijdrage! We houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen. Bovendien ontvang je een mooie ansichtkaart van Eelco met een persoonlijk berichtje van zijn familie en mij als dank en een exclusieve link naar de documentaire (na de officiële release).

 • € 25 of meer
  Dankjewel

  Dankjewel! We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen en wanneer de officiële première zal zijn. Bovendien krijg je een ticket voor de exclusieve voorpremière in Tilburg! Daar ontvang je een mooie ansichtkaart van Eelco met een persoonlijk berichtje van zijn familie en mij als dank en een exclusieve link naar de documentaire.

 • € 45 of meer
  Dankjewel!

  Dankjewel! We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen en wanneer de officiële première zal zijn. Bovendien krijg je twee tickets voor de exclusieve voorpremière in Tilburg! Daar ontvang je een mooie ansichtkaart van Eelco met een persoonlijk berichtje van zijn familie en mij als dank en een exclusieve link naar de documentaire

 • € 75 of meer
  Dankjewel!

  Wauw! Je krijgt twee tickets voor de exclusieve voorpremière in Tilburg. Je komt ook op de aftiteling en ik zal jou of je bedrijf via LinkedIn en Facebook persoonlijk bedanken voor je bijdrage met een leuk berichtje. Ook krijg je een ansichtkaart met een persoonlijk berichtje en de link naar de film.

 • € 150 of meer
  Dankjwel!

  Dit is ongelofelijk! Je krijgt vier tickets voor de exclusieve voorpremière in Tilburg. Je komt ook op de aftiteling en ik zal jou of je bedrijf via LinkedIn en Facebook persoonlijk bedanken voor je bijdrage met een leuk berichtje. Ook krijg je een ansichtkaart met een persoonlijk berichtje en de link naar de film.

 • € 250 of meer
  Dankjewel!

  Wauw! Jij krijgt alles dat tot nu toe is genoemd: 4 tickets voor de exclusieve voorpremière, jij of jouw bedrijf wordt opgenomen in de aftiteling, je krijgt een leuk persoonlijk bericht via Facebook en/of LinkedIn. Je krijgt een mooie ansichtkaart van Eelco met een link naar de film (na de officiële première). En....last but not least...een extra link met exclusief materiaal van Eelco dat niet in de documentaire is opgenomen en een meet & greet vooraf aan de voorpremière

 • € 550 of meer
  Dankjewel!

  Wauw! In 2018 kom ik graag persoonlijk bij jou, of je bedrijf/organisatie, langs om de documentaire te laten zien en er over te vertellen. Jij of je bedrijf komt vanzelfsprekend op de aftiteling te staan.

 • € 1.000 of meer
  Dankjewel

  One-minute of fame! Naast vier tickets voor de exclusieve voorpremière in Tilburg en dat jij, of jouw bedrijf, op de aftiteling komt te staan kom ik in 2018 graag bij je langs om een ´one-minute-of-fame` film te maken die je kunt gebruiken waarvoor je zelf wilt!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023