Hoera!! Griselda Molemans - De vergeten krijgers is geslaagd!

Dankzij 50 donaties die samen € 10.010 opleverden voor Griselda Molemans.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

onderdeel van cinecrowd
De vergeten krijgers

Eindelijk erkenning voor de afstammelingen van Afrikaanse krijgers, die als KNIL-militairen voor de Neder...

Griselda Molemans
Griselda Molemans
onderzoeksjournalist

Gespecialiseerd in koloniale geschiedenis, sport en entertainment. Auteur van 12 non-fictie boeken, waaronder 'Levenslang oorlog'.

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 • € 10 of meer
  Dankjewel!

  Dank voor uw steun! U wordt op de hoogte gehouden van de postproductie en de vertoningsdata van de documentaire.

 • € 25 of meer
  Dankjewel!

  Hartelijk dank voor uw steun! U ontvangt een gesigneerd exemplaar van het boek 'In het voetspoor van de panter', het relaas van de zoektocht van auteur Griselda Molemans naar de Afrikaanse stamvader van haar familie.

 • € 50 of meer
  Dankjewel!

  Vereerd met uw steun! U ontvangt een gesigneerd exemplaar van 'De vergeten krijgers' van Griselda Molemans: het boek bij de documentaire.

 • € 100 of meer
  Dankjewel!

  Geweldig! U bent te gast bij een vertoning van de documentaire, die gevolgd wordt door een Q&A met de regisseur en een borrel na afloop.

 • € 150 of meer
  Dankjewel!

  Wat een feest! U ontvangt een uitnodiging voor een vertoning van de documentaire plus vermelding van uw naam op de aftiteling.

 • € 250 of meer
  Dankjewel!

  Dit is fantastisch! Als dank voor uw bijdrage ontvangt u een pakket met drie gesigneerde boeken van auteur Griselda Molemans; uw naam wordt op de aftiteling vermeld; en u ontvangt een uitnodiging voor een vertoning in de bioscoop als VIP.

 • € 500 of meer
  Dankjewel!

  Ongelooflijk! Voor uw gulle gift bent u te gast bij een vertoning met een speciale ontvangst vooraf, uw naam wordt op de aftiteling vermeld en u ontvangt een gesigneerd affiche van de documentaire plus een boekenpakket.

 • € 1.000 of meer
  Dankjewel!

  Duizelingwekkend, dank u wel! U bent als eregast aanwezig bij de premiere van de documentaire en dineert na afloop met de regisseur en crew. En ontvangt een boekenpakket, naamsvermelding, het affiche en eeuwige dank.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023