Hoera!! Luna & Torben - De Nestvlieder is geslaagd!

Dankzij 173 donaties die samen € 8.039 opleverden voor Luna & Torben.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

onderdeel van cinecrowd
De Nestvlieder

Een tragikomische fictiefilm over de impact van mantelzorg op een gezin en de onderlinge relaties.

Luna & Torben
Luna & Torben

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 • € 15 of meer

  Bedankt voor jouw bijdrage aan onze film. Als dank krijg je een persoonlijk bedankje van onze crew!

 • € 25 of meer

  Bedankt voor jouw bijdrage aan onze film. Als dank krijg je een persoonlijk bedankje van onze crew!

 • € 50 of meer

  Geweldig dat je meehelpt aan onze film! Je krijgt een tijdelijke link van de film voor een thuisbioscoopje.

 • € 75 of meer

  Super bedankt! Je ontvangt een ansichtkaart van een still uit de film, met keuze uit de verschillende thema's: ‘Groetjes uit..’, ‘Veel liefs..’, ‘Beterschap..’, ‘ik denk aan je..’, etcetera. Ook jij krijgt een tijdelijke link van de film voor thuis. Vergeet niet je naam te spotten in de aftiteling!

 • € 100 of meer

  Wauw, wat tof! Bedankt! Graag nodigen wij jou en één gezelschap uit op de premièreavond. Trek je mooiste outfit aan want er zullen portretfoto’s van jullie worden gemaakt. Deze mooie analoog foto’s zullen we als aandenken bij je thuis bezorgen! Je naam komt ook bij de credits van de film te staan.

 • € 225 of meer

  Onze dank is groot! Ook jou zien wij graag op de premièreavond. Neem je nog gezellig iemand mee? Als aandenken van de avond zal je naast een analoge foto, een prop uit de film overhandigd krijgen door een van onze castleden en op de aftiteling komen te staan.

 • € 500 of meer

  Wow wow wow! Enorm bedankt voor deze grote bijdrage! We bieden je graag een inspirerende avond aan waarin wij het educatieprogramma over mantelzorg bij jou organiseren, of een workshop naar keuze: Wil jij beter leren schrijven, produceren of wil je meer weten over regie? Let us know en wij regelen het voor je. We zien je sowieso op de premièreavond met twee anderen en je krijgt de film van ons overhandigd.

 • € 750 of meer

  Wat geweldig! Hartverwarmend dat je zo in ons project geloofd! We vermelden je naam op onze website en social media kanalen. Ook zullen we je als partner benoemen in ons educatieve programma, die we met deze donatie ook bij jou kunnen organiseren. Graag tot op de premièreavond! Maak er een leuk uitje van want je mag vier vrienden/familieleden/collega’s meenemen! De film krijg je ook mee naar huis. Die is van jou! 0 sponsors gingen je voor

 • € 1.000 of meer

  We kunnen haast niet in woorden beschrijven hoe dankbaar we zijn. Dit helpt ons enorm, super bedankt! Ook jou zien we op de premièreavond met vier andere en maken we wat mooie foto's van jullie. We vernoemen je als Co-Producent in de aftiteling en zullen je op al onze kanalen in het zonnetje zetten. Ook nodigen we je graag uit voor de film festivals waar we met onze cast en crew naar toe zullen gaan. Maak bij deze donatie ook gebruik van een door ons georganiseerde workshop of educatieprogramma naar keuze.

 • € 2.500 of meer

  Waauw! Wat geweldig! Door jou hebben we een enorm grote kans dit streefbedrag te halen! Onze dank en waardering is heel groot. Laten we het succes van de film met jou en acht andere vieren op de premièreavond! Ook jou vermelden we als Co-Producent in de aftiteling van de film. Daarnaast bieden we je graag een fotoshoot/promotievideo/design van je logo of website op maat aan. Zowel voor B2B of B2C. Laat ons weten wat je nog goed kan gebruiken! We vermelden je naam op al onze kanalen en benoemen je als grootste financiële partner van ons project. Dit geldt ook voor het educatieprogramma.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023