Hoera!! Lilia Scheerder - Living Room is geslaagd!

Dankzij 113 donaties die samen € 7.654 opleverden voor Lilia Scheerder.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

onderdeel van cinecrowd
Living Room

Living Room is een korte horror-komedie over de slopende werking van eenzaamheid, isolatie en faalangst i...

Lilia Scheerder
Lilia Scheerder

5 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 • € 15 of meer

  Bedankt! Uw naam komt op de aftiteling van de film. 20 sponsors gingen je voor

 • € 25 of meer

  Bedankt! Uw naam komt op de aftiteling van de film en u krijgt een persoonlijk bedankje in de vorm van een videoboodschap.

 • € 35 of meer

  Wat fijn! Uw naam komt op de aftiteling van de film en u krijgt een persoonlijk bedankje en een dvd van de film verpakt in ecopack met exclusieve artwork. De dvd en andere fysieke tegenprestaties worden in de winter van 2021-22 verstuurd, na montage van de film.

 • € 50 of meer

  Hartelijk dank! Uw naam komt op de aftiteling van de film en u krijgt een persoonlijk bedankje, dvd en een zine. Het zine bevat al het artwork dat gemaakt is bij de film, gebundeld met het scenario in verhaalvorm. Het wordt gedrukt bij stencildrukkerij Knust en heeft een gelimiteerde oplage van 100.

 • € 100 of meer

  Hartelijk dank! Uw naam komt op de aftiteling van de film en u krijgt een persoonlijk bedankje, dvd, zine en preview-screening van de film op een nog nader te bepalen locatie. De preview is verzorgd met hapjes en drankjes en de regisseur is aanwezig om de film in te leiden. Ook is er ruimte voor vragen aan de aanwezige artiesten. De screening vindt plaats na afronding van de montage.

 • € 200 of meer

  Geweldig! Uw naam komt op de aftiteling van de film en u krijgt een persoonlijk bedankje, dvd, zine en litho-print. Dit is een exclusieve art print die wordt vervaardigd door middel van lithografie, ofwel steendruk. De steen wordt geprepareerd door de regisseur bij Make Eindhoven en afgedrukt in een zeer kleine oplage.

 • € 500 of meer

  Uw gulle gave wordt ongelofelijk gewaardeerd! Uw naam komt op de aftiteling van de film en u krijgt een persoonlijk bedankje, dvd, zine, litho-print en private screening voor een individuele donateur of select gezelschap waarbij we afspreken op een gezamenlijk overeengekomen locatie. De screening is volledig verzorgd en er is mogelijkheid tot een persoonlijk gesprek met de makers. Donateurs van verder weg willen we een screening en gesprek via ZOOM aanbieden en zij ontvangen per post een speciale goodybag.

 • € 1.000 of meer

  Wow, ongelofelijk bedankt! Uw naam komt op de aftiteling van de film en u krijgt een persoonlijk bedankje, dvd, zine, litho-print en een private screening. De laatste tegenprestatie gebeurt in overleg met de donateur om hen zo passend mogelijk te bedanken: Een prent naar keuze? Tickets voor een voorstelling? Een bedrijfsfilm of credits als exec. Producer? Een diner? Zeg ons hoe wij u van dienst kunnen zijn.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023