Hoera!! Eva Zwart - Zorg voor Doy is geslaagd!

Dankzij 132 donaties die samen € 17.895 opleverden voor Eva Zwart.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

onderdeel van cinecrowd
Zorg voor Doy

Een documentaire over loslaten en (opnieuw) beginnen. Erfgoed biedt ruimte aan mantelzorg

Eva Zwart
Eva Zwart

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 • € 15 of meer
  Dankjewel!

  Dank voor je bijdrage. Geweldig dat je ons steunt!

 • € 25 of meer
  Dankjewel!

  Wij zijn superblij met jouw steun. Als dank ontvangt je per post een ansichtkaart waarmee je iemand in jouw omgeving een hartverwarmende boodschap kunt sturen. Maak een ander blij (en daarmee jezelf ook).

 • € 50 of meer
  Dankjewel

  Ge-wel-dig! Je maakt ons heel blij. Als dank ontvang je per post een gesigneerde foto van ‘Onze Doy’

 • € 75 of meer
  Dankjewel!

  Waaw, wat gaaf dat je ons steunt! Jij bent straks de eigenaar van een prachtige exclusieve ‘Zorg voor Doy’ filmposter en je krijgt een online link naar de documentaire als deze gerealiseerd is.

 • € 150 of meer
  Dankjewel!

  Wat een prachtdonatie! Als dank ontvang je 2 tickets voor de exclusieve voorpremière.

 • € 250 of meer
  Dankjewel!

  Hoera! Wij zien jou wel zitten :-) Zie je de brede glimlach op ons gezicht? Hier zijn we blij mee! We nodigen je graag uit voor een exclusieve rondleiding op de boerderij van Doy, Toon en Janne inclusief een ‘boeren-jongens-lunch’ (let op: maximaal 8 plaatsen beschikbaar!).

 • € 500 of meer
  Dankjewel!

  Wij maken een diepe buiging en zijn zeer onder de indruk van zoveel gulheid. Uiteraard ben jij erbij als de film in premiere gaat: je ontvangt 2 tickets voor de officiële première van de film, we noemen jou persoonlijk als donateur op onze social mediakanalen en jouw naam schittert op de aftiteling.

 • € 1.000 of meer
  Dankjewel!

  We maken een sprong van blijdschap. Dank, dank, dank voor jouw bijdrage! Voor jouw gulle gift ontvangt je 4 ‘Première De Luxe tickets’ (ontvangst met bubbels, zitplaatsen op 1e rang en meet&greet met de makers), noemen we jou persoonlijk als donateur op onze social mediakanalen en jouw naam of logo schittert op de aftiteling.

 • € 2.500 of meer
  Dankjewel!

  Onze mond valt open! Super blij zijn we hiermee en dat laten we graag zien door jou 4 ‘Première De Luxe tickets’ (ontvangst met bubbels, zitplaatsen op 1e rang en meet&greet met de makers)aan te bieden voor de première van onze film, we noemen jou persoonlijk als donateur op onze social mediakanalen en jouw naam of logo schittert op de aftiteling. Uiteraard maken we een afspraak met je voor een op maat gemaakte tegenprestatie.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023