Hoera!! Laura Hisken - MET DANK AAN ALLE FIGURANTEN is geslaagd!

Dankzij 117 donaties die samen € 7.235 opleverden voor Laura Hisken.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

onderdeel van cinecrowd
MET DANK AAN ALLE FIGURANTEN

Waar figuranten in films alles mogen behalve opvallen, staan ze in deze documentaire in de schijnwerpers....

Laura Hisken
Laura Hisken

2 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 • € 10 of meer
  -Voorbijganger met hondje-

  Geweldig! Je ontvangt een persoonlijk bedank berichtje en we houden je wekelijks op de hoogte van de film!

 • € 25 of meer
  -Fietser met paraplu-

  Gefeliciteerd! Je naam zit in de film! Met een credit in de film willen we je bedanken voor steun! Daarnaast ontvang je natuurlijk al het bovenstaande.

 • € 50 of meer
  -Reiziger met hoedje-

  Wat een betrokkenheid! Je ontvangt een kaartje voor de première! EN je komt met FOTO op de aftiteling van de film. Daarnaast ontvang je natuurlijk al het bovenstaande.

 • € 100 of meer
  -Lachende vrouw in publiek-

  Wauw, jij gelooft echt in ons, dankjewel! Wij verwelkomen jou en je plus één graag als echte VIPS op de première. Samen kunnen jullie lekker aan de bubbels en wordt er een foto van jullie gemaakt op de rode loper. Daarnaast ontvang je natuurlijk al het bovenstaande.

 • € 250 of meer
  -Koffiedrinkende cafébezoeker-

  Wat een mooi bedrag, ik verslik me bijna! Producenten en castingbureaus: We zullen figuranten namens jullie bedanken door middel van een persoonlijk dankwoord en jullie logo op de aftiteling. Ben je figurant? Dan verbreden we graag jouw portfolio door het maken van professionele portretfoto’s in de fotostudio! Daarnaast ontvang je natuurlijk al het bovenstaande.

 • € 500 of meer
  -Overstekende voetganger-

  Dit is echt hartverwarmend, hier smelten we van! Voor alle gestreste producenten en casting directors even een dagje ontspannen. Je ontvangt voor twee personen een dagje spa! Ben je figurant en heb je altijd al je eigen showreel gewild? Wij maken een professionele showreel voor jou met muziek naar keuze! En natuurlijk verwelkomen wij jou op de première en krijg je een speciaal plekje op de aftiteling.

 • € 1.000 of meer
  -Juichende supporter-

  Dit is echt te fantastisch voor woorden, hier worden we helemaal stil van! Productiehuizen en castingbureaus:: Laura komt jullie als echte ‘figurantenwhisperer’ helpen op de set of kantoor. Ben je figurant en hou je van tekst? Dan nemen wij je mee op acteerworkshop! En natuurlijk verwelkomen wij jou op de première en krijg je een speciaal plekje op de aftiteling.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023