Hoera!! Laura Hisken - TRANSPARANT is geslaagd!

Dankzij 104 donaties die samen € 4.783 opleverden voor Laura Hisken.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

onderdeel van cinecrowd
TRANSPARANT

Zijn wens was van kinds af aan om actrice te worden. Een intiem verhaal over een jongen die vastzit in he...

Laura Hisken
Laura Hisken

2 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 • € 10 of meer
  Super!

  Elke stap is er eentje. Je krijgt een digitale verrassing toegestuurd en we houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen.

 • € 25 of meer
  Te gek!

  Je ontvangt een persoonlijke kaart met opdruk van poëzie, geschreven door Anne Chris. Je ontvangt daarnaast een digitale verrassing.

 • € 50 of meer
  Awesome!

  Je krijgt een exclusieve uitnodiging voor de première. Daarnaast ontvang je een persoonlijke kaart met opdruk van poëzie, geschreven door Anne Chris.

 • € 75 of meer
  Wauw!

  Je krijgt een canvas tas met een opdruk van de poëzie van Anne Chris, je krijgt ook een exclusieve uitnodiging voor de première en een persoonlijke kaart van Anne Chris.

 • € 100 of meer
  We zijn geraakt!

  Je (bedrijfs)naam komt in de aftiteling! Je krijgt twee exclusieve uitnodigingen voor de officiële première. Je ontvangt ook de exclusieve filmlink (na officiële release).

 • € 250 of meer
  Yes!

  Je (bedrijfs)naam komt in de aftiteling én je krijgt een exclusieve uitnodiging voor de officiële première waarbij je twee vrienden mee mag nemen. Je ontvangt een canvas tas met opdruk van de poëzie van Anne Chris, een persoonlijke kaart en exclusieve filmlink (na officiële release).

 • € 500 of meer
  Dankbaar!

  Je ontvangt een persoonlijke videobooschap van Anne Chris en je krijgt een exclusieve uitnodiging voor de officiële première waarbij je vier vrienden mag meenemen. Je (bedrijfs)naam komt in de aftiteling van de film, je ontvangt een kaart en een canvas tas; beide voorzien met opdruk van de poëzie van Anne Chris. Je ontvangt ook de exclusieve filmlink (na officiële release).

 • € 1.000 of meer
  Ongelooflijk!

  We nodigen je graag achter de schermen uit voor een sneak peak in de post-productie. Je komt een dag bij ons in de editsuite om te kijken hoe ver we zijn. Daar kunnen we je (stiekem) een kort stuk van de film laten zien. Onder het genot van een drankje kunnen we samen met Anne Chris in gesprek over het maakproces. Je krijgt een canvas tas met opdruk van poëzie van Anne Chris. Daarnaast krijg je een exclusieve uitnodiging voor de officiële première en mag je vier vrienden meenemen. Je ontvangt ook de exclusieve filmlink (na officiële release).

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023