Hoera!! Black Bee Productie - Een normaal leven is geslaagd!

Dankzij 39 donaties die samen € 6.097 opleverden voor Black Bee Productie.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

onderdeel van cinecrowd
Een normaal leven

PROJECT INFORMATION OVER HET PROJECT (actieve tabblad) CAST EN CREW REACTIES UPDATES Wanneer Anandi zich...

Black Bee Productie
Black Bee Productie

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 • € 10 of meer
  Bedankt!

  Bedankt voor je support! Je ontvangt van ons: - een digitale still van de film - Een linkje van de korte film, wanneer deze is vrijgegeven. - Wij houden jou up to date hoe het met het project staat.

 • € 25 of meer
  Bedankt!

  Super! Erg fijn dat je ons helpt! Van ons ontvang je voor deze bijdrage: - een digitale filmstill - Een linkje van de korte film, wanneer deze is vrijgegeven - Een poster op A4 formaat - Naamsvermelding in de aftiteling - Wij houden jou up to date hoe het met jou/ons project ervoor staat.

 • € 50 of meer
  Bedankt!

  Geweldig! Enorm bedankt voor jouw donatie! Van ons krijg je: - Een digitale filmstill - Een link van de korte film, wanneer deze is vrijgegeven - Naamsvermelding op de aftiteling - Speciale/persoonlijke video boodschap van de regisseur - Een poster op A4 formaat - Wij houden jou op de hoogte over hoe het met jou/ons project ervoor staat!

 • € 75 of meer
  Bedankt!

  TOPPEER! Heel veel bedankt voor jou steun aan dit project! Van ons krijg je: - 1 ticket voor bij de première! - Naamsvermelding op de aftiteling! - Een digitale filmstill

 • € 100 of meer
  Bedankt!

  Fantastisch! Heel erg bedankt voor jou bijdrage. Om jou hiervoor te bedanken krijg je van ons: - 1 ticket voor bij de première! - De deleted scenes op een beveiligde link doorgestuurd. Los daarvan krijg je de eerste en tweede versie op een link doorgestuurd, zo kan je het post proces geweldig mee ervaren! - Een digitale filmstill - Een link van de korte film, wanneer deze is vrijgegeven - Naamsvermelding op de aftiteling - Speciale video boodschap van de regisseur - Een poster op A4 formaat - Wij houden jou op de hoogte over hoe het met jou/ons project ervoor staat!

 • € 250 of meer
  Bedankt!

  Onwijs veel bedankt voor jouw bijdrage. Om jou te bedanken krijg je van ons: - Twee VIP kaarten voorbij de premiere! - Het gesigneerde script door de regisseur en Christine van Stralen - Speciale naamsvermelding of bedrijfslogo wordt op de aftiteling geplaatst. - De deleted scenes op een beveiligde link doorgestuurd. Los daarvan krijg je de eerste en tweede versie op een link doorgestuurd, zo kan je het post process geweldig mee ervaren! - Een digitale filmstil - Een link van de korte film, wanneer deze is vrijgegeven Naamsvermelding op de aftiteling - Speciale video boodschap van de regisseur - Een poster op A4 formaat

 • € 500 of meer
  Bedankt!

  WAUW! Ongelofelijk dat je ons zo wilt helpen. Om jou te bedanken krijg je van ons; een exclusieve screening van de korte film voor 4 personen, voordat deze in premiere gaat! Daarbij zit een fantastische borrel met de regisseur inbegrepen! Verder worden er vier gesigneerde posters en scripts meegegeven gesigneerd door de regisseur en Christine van Stralen. Natuurlijk wordt jouw naam of bedrijfslogo ook op de aftiteling geplaatst.

 • € 1.000 of meer
  Bedankt!

  Namaste! Dit is geweldig. Niet te geloven dat je ons op deze manier wilt helpen. Van ons krijg je dan ook maar liefst - 6 VIP tickets voor de officiële premiere - Een glaasje drinken met de regisseur op de exclusieve after party - zes DVD's van de korte film - zes posters van (1189mm x 841mm) -zes ingebonden scripts gesigneerd door de regisseur en Christine van Stralen naamsvermelding of bedrijfslogo - Aftiteling als Co producent

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023