Hoera!! Veerle Bos - Leven in Al Orzaal is geslaagd!

Dankzij 86 donaties die samen € 3.260 opleverden voor Veerle Bos.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

onderdeel van cinecrowd
Leven in Al Orzaal

Een verhaal over familie Ghusen en hun Libanese restaurant: Al Orzaal. Een verhaal over veerkracht, famil...

Veerle Bos
Veerle Bos

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 • € 10 of meer
  Dankjewel!

  Dankjewel voor je donatie, tof dat je ons wilt steunen met dit project!

 • € 25 of meer
  Digitale link + ‘Al Orzaal hummus’ recept

  Als bedankje ontvang je een digitale link waarmee je de documentaire online kan bekijken om te zien waar je donatie naartoe is gegaan en met het echte ‘Al Orzaal hummus’ recept haal je de Libanese smaken zelf ook in huis!

 • € 50 of meer
  Videobericht, link en hummus-recept

  Heel fijn dat je helpt om samen met ons de documentaire te realiseren! Om je te bedanken ontvang je een persoonlijk videobericht van ons als makers! Ook kan je thuis je eigen première gaan organiseren met de online video-link en ontvang je het ‘Al Orzaal hummus’ recept.

 • € 100 of meer
  Videolink + persoonlijk recept

  Wat lief dat je wil bijdragen aan onze film! Met de online link van onze docu kun jij je laten verlekkeren door de gerechten die voorbij komen. Speciaal voor jou heeft kok Elias een persoonlijk recept zodat je ook thuis kan gaan genieten. Ook ontvang je al het bovenstaande!

 • € 150 of meer
  Waardebon en al het bovenstaande

  Wat top, dit is nog eens een bedrag! Heel erg bedankt! Onder al deze gulle gevers verloten wij een waardebon voor een etentje t.w.v. €60 bij the one and only restaurant it selfs Al Orzaal! + je ontvangt al het bovenstaande. Klaar voor een retourtje Rhenen?

 • € 200 of meer
  Aftiteling + bovenstaande

  WowWowWow, wat een gift! Hier maak je ons heeeel blij mee. We willen je bedanken met een speciaal plekje op de aftiteling van onze film! Ook ontvang je het bovenstaande!

 • € 500 of meer
  Kaartjes voor de premiere

  Je bent een held en daarom krijg jij 2 kaartjes voor de premiere van onze film tijdens het CampusDoc festival in Utrecht! Zien we je daar? Daarnaast krijg je uiteraard een speciaal plekje op de aftiteling, een gepersonaliseerd recept om thuis ook te kunnen genieten, een persoonlijke videoboodschap en een linkje naar onze film!

 • € 1.000 of meer
  Een passende beloning

  1000 maal dank! We zijn SPRA-KE-LOOS! Ontzettend bedankt voor je bijdrage aan onze film, daarvoor willen we zeker iets terug doen! Een bedrijfsfilm? Een fotoshoot? we doen het graag! In overleg bedenken we een passende beloning! Natuurlijk nodigen we jou + een introducé uit om de documentaire tijdens de premiere te komen bekijken en je ontvangt al het bovenstaande!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023