Hoera!! Docu Deinende Dagen - Deinende Dagen is geslaagd!

Dankzij 122 donaties die samen € 5.010 opleverden voor Docu Deinende Dagen.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

onderdeel van cinecrowd
Deinende Dagen

Zeven weken zeilen op zee zonder land in zicht of bereik op je telefoon. Wat doet dit met je relatie tot...

Docu Deinende Dagen
Docu Deinende Dagen
Documentairemakers

Gizelle Mijnlieff en Vera Hemmen zijn twee documentaire makers en enthousiaste zeilers.

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 • € 15 of meer
  Welcome on board

  Welcome on board. Wat fijn dat jij het belangrijk vindt dat wij deze documentaire kunnen maken. Dankjewel! 11 sponsors gingen je voor

 • € 25 of meer
  True sailor!

  True sailor! Super dat je ons steunt. We sturen je een persoonlijke video waarin we jou bedanken en je een kijkje achter de schermen krijgt.

 • € 50 of meer
  Sail along with us!

  Sail along with us! Bedankt voor je steun. Je ontvangt tijdens onze reis exclusieve scheepspost via de satelliet mail. Wij zullen een wekelijks reisverslag schrijven vanaf het schip om een uniek inkijkje te geven van het leven aan boord op de Atlantische Oceaan. Ook krijg je een privé link van de documentaire toegestuurd.

 • € 75 of meer
  Live the dream!

  Live the dream! Jij maakt bij deze donatie kans op een reis van t.w.v. 815 euro op de Bark Europa. Eind juni vaart het schip vanuit Scheveningen naar Denemarken en jij kunt daar bij zijn. Mits je in goede gezondheid verkeert kun je zeven dagen lang het zeilen op dit unieke zeilschip meemaken, inclusief overnachting en maaltijden.

 • € 100 of meer
  Bon Voyage

  Bon voyage! We zijn je ontzettend dankbaar voor je steun! Je ontvangt een Bark Europa t-shirt en een Bark Europa mok op je deurmat. Ook verwelkomen we je graag op de premiere half juni waar je twee kaartjes voor krijgt en je ontvangt de wekelijkse scheepspost.

 • € 250 of meer
  Hoist the sails!

  Hoist the sails! Als bedankje krijg jij deze zomer een zeilles voor drie personen van de makers. Wij regelen de boot en verzorgen een leuke middag waar jij aan het einde van de dag de touwtjes in handen hebt. Ook verschijnt onze scheepspost tijdens de reis wekelijks in je inbox.

 • € 500 of meer
  All hands on deck!

  All hands on deck! We zijn ontzettend dankbaar voor deze donatie daarom krijgt u niet alleen de zeil les (t.w.v. 350 euro) maar ook je bedrijfsnaam verschijnt in onze aftiteling, u krijgt een plekje op onze site én je ontvangt de exclusieve scheepspost. 0 sponsors gingen je voor

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023