Hoera!! Vincent van den Ouden - Hopsa Heisasa is geslaagd!

Dankzij 118 donaties die samen € 8.000 opleverden voor Vincent van den Ouden.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

onderdeel van cinecrowd
Hopsa Heisasa

Een eenzame jongen sluit vriendschap met een verdronken vluchtelingmeisje die zonder haar teddybeer niet...

Vincent van den Ouden
Vincent van den Ouden
Filmmaker

3 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 • € 10 of meer
  Hartelijk bedankt!

  Hartelijk bedankt voor jouw steun. Je krijgt een persoonlijke boodschap van Vincent via de mail en na voltooiing van Hopsa Heisasa een high-res still uit de film.

 • € 25 of meer
  Hartelijk bedankt!

  Het voorgaande, plus: Jij bent de eerste die Hopsa Heisasa zal zien. Voordat hij in première gaat en wordt opgestuurd naar festivals krijg jij een VIMEO link (+wachtwoord) naar de voltooide film.

 • € 50 of meer
  Hartelijk bedankt!

  Het voorgaande, plus: toegang tot exclusief making of- materiaal op de website van Hopsa Heisasa. Met een wachtwoord krijg je toegang tot nieuwsbrieven en vlogs van nauw betrokken cast- en crewleden.

 • € 100 of meer
  Hartelijk bedankt!

  Het voorgaande, plus: jij komt erachter hoe HH afloopt. Want we sturen jou het scenario – inclusief opmerkingen van de regisseur over het schrijfproces – digitaal op vóórdat HH uitkomt! Ook komt jouw naam op de aftiteling. Bovendien ontvang je een exclusieve Free Download Code van de soundtrack van filmcomponist Johan van der Voet.

 • € 250 of meer
  Hartelijk bedankt!

  Het voorgaande, plus: een toegestuurde filmposter met handtekening van de cast en de regisseur en een prop uit de film: een tekening van Willem of Isra van illustrator Joanna Siccama. Deze prop en poster ontvang je na de draaidagen. En je ontvangt 2 kaartjes voor de première!

 • € 500 of meer
  Hartelijk bedankt!

  Het voorgaande, plus: muziek gaat een belangrijk onderdeel worden in Hopsa Heisasa. Jij krijgt de kans aanwezig zijn bij de opnames in Studio Soundgram als componist Johan van der Voet de film muzikaal vormgeeft. En jouw logo komt op de aftiteling én je krijgt 2 kaartjes voor de première.

 • € 1.000 of meer
  Hartelijk bedankt!

  Het voorgaande, plus: 2 kaartjes voor de première; Een bezoek aan de set en een ontmoeting met de cast en crew. 1 sponsor ging je voor

 • € 2.000 of meer
  Hartelijk bedankt!

  Het voorgaande, plus: 4 kaartjes voor de première; Verschijning in de film als edel-figurant; Een fotomoment met de cast en crew; Én de kans om mee te denken tijdens de post-productie! Je krijgt een ruwe versie van de montage toegestuurd en jij mag ons feedback geven; Je wordt genoemd als associate producer in de aftiteling én op IMDB.

 • € 4.000 of meer
  Hartelijk bedankt!

  Het voorgaande, plus: in ruil voor deze donatie hebben we veel te bieden. Bent u een onderneming, fonds, stichting, etc en wilt u dit bedrag doneren? Neem dan op voorhand conact met ons op om de mogelijkheden te bespreken die tegenover dit bedrag staan.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023