Hoera!! Vlad Romanovski - Bábushka Nina is geslaagd!

Dankzij 70 donaties die samen € 7.146 opleverden voor Vlad Romanovski.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

onderdeel van cinecrowd
Bábushka Nina

Een eigenwijze, dove oma wil niet langer haar kleinkinderen vermoeien met haar hulpbehoevendheid en beslu...

Vlad Romanovski
Vlad Romanovski
Regisseur

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 • € 15 of meer

  U ontvangt de exclusieve downloadlink van de film en een persoonlijke dankbericht van Vlad in vorm van een video.

 • € 25 of meer

  U ontvangt de exclusieve downloadlink van de film en een persoonlijke dankbericht (video) van Vlad + twee premièrekaartjes voor de volledige ervaring op het witte doek!

 • € 52 of meer

  U krijgt al het voorgaande + iets heel bijzonders: de mooiste zwart-wit foto die tijdens de reis geschoten is. Deze foto zal gemaakt worden met een oude Sovjetlens (Jupiter 8 of 9), die bekend staat om z’n dromerig karakter. Natuurlijk zal de foto op de achterkant een toelichting hebben en ondertekend zijn door de hele crew en Nina. Had ik al gezegd dat u voor eeuwig bedankt wordt op de aftiteling?

 • € 105 of meer

  U krijgt al het voorgaande maar dan 4 premièrekaartjes + een setje van de 12 mooiste zwart-wit foto's die gemaakt zijn tijdens de reis. Elke foto zal een handgeschreven toelichting krijgen. Om het compleet te maken worden de foto's in een gevoerde envelop - met daarin een dankbrief van Vlad - aan u overhandigd. Daarnaast krijgt u een strak ontworpen poster door Tom Jager, met de hand gezeefdrukt op A3 formaat!* *wordt alleen persoonlijk overhandigd

 • € 253 of meer

  U krijgt AL het bovenstaande + De Babushka Nina soundtrack CD, gecomponeerd door Adam Adamian. Heeft u een bedrijf? Laat het logo trots op onze aftiteling zien!

 • € 500 of meer

  U krijgt al het bovenstaande maar i.p.v de 12 foto's in een envelop, krijgt u iets heel bijzonders: Het Babushka Nina behind the scenes fotoboek! Het gaat een super-de-luxe uitgave worden met foto's van de prachtigste momenten van onze reis. U mag kiezen van welk crewlid u dit mooie geschenk in ontvangst mag nemen, aansluitend met een gezellige lunch voor twee.

 • € 750 of meer

  U krijgt al het bovengenoemde: een persoonlijk dank video, 8 premièrekaartjes, plek op de aftiteling (en eventueel voor uw bedrijfsnaam en of logo), de zeefgedrukte poster op A3, de Babushka Nina soundtrack CD, het super-de-luxe Babushka Nina behind the scenes fotoboek met lunch voor twee + een originele handgeschilderde 3-delige matrjoshka!

 • € 1.200 of meer

  U krijgt al het voorgaande maar i.p.v lunch gaan we heerlijk een avondje Russisch eten!* En dat betekend een feestmaal! Als het laat is en tijd om naar huis te gaan krijgt u het laatste cadeau. U mag het pas thuis open maken! *vanaf augustus 2018

 • € 2.400 of meer

  U krijgt al het voorgaande + Vlad maakt een pakkend promo video voor uw bedrijf!*. *vanaf augustus 2018

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023