Hoera!! Xippe Hendrikx - Azewalt is geslaagd!

Dankzij 73 donaties die samen € 2.600 opleverden voor Xippe Hendrikx.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

onderdeel van cinecrowd
Azewalt

Korte film over het grijze gebied tussen de abstracte begrippen goed en slecht, en over hoe ook een held...

Xippe Hendrikx
Xippe Hendrikx

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 • € 10 of meer

  Hartstikke bedankt dat je ons wilt steunen! Je krijgt, naast onze dankbaarheid, je naam in de aftiteling.

 • € 15 of meer

  Geweldig! Wat een held ben je! Je krijgt een kaartje voor de première in de Cacaofabriek in Helmond zodat je met eigen ogen als allereerst de film (en je eigen naam in de aftiteling!) kan zien.

 • € 30 of meer

  Super! Ook door jouw steun komen wij een stapje dichter bij het realiseren van de film. Als dank krijg je twee kaartjes voor de première in de Cacaofabriek in Helmond, en extra updates en behind-the-scenesbeelden van de film!

 • € 50 of meer

  Wat gaaf! Echt heel erg fijn dat je dit voor ons over hebt. Je krijgt al het bovengenoemde, maar er mogen drie extra mensen met je meekomen naar de première in de Cacaofabriek in Helmond.

 • € 100 of meer

  Hartstikke bedankt! Je donatie betekent echt heel veel voor ons. Je krijgt van ons een gepersonaliseerd themapakket van de film toegestuurd! Ook krijg je vier kaartjes om van de première in de Cacaofabriek in Helmond te genieten, komt je naam in de aftiteling en krijg je extra updates en behind-the-scenesbeelden van de film.

 • € 250 of meer

  Door jouw donatie bereiken we in één klap al bijna meer dan 10% van het doelbedrag, dat is fantastisch! Om je te bedanken krijg jij niet alleen je naam, maar ook je logo groot in de aftiteling! Uiteraard mag je ook met drie andere mensen genieten van de première in de Cacaofabriek in Helmond en krijg je alle extra updates en behind-the-scenesbeelden van de film!

 • € 500 of meer

  WOW! Bizar dat je dit voor ons over hebt. Als dank hiervoor krijg je niet alleen 4 tickets voor de première in de Cacaofabriek in Helmond, een gepersonaliseerd themapakket van de film, alle updates en behind-the-scenesbeelden en je naam en logo groot in de aftiteling, maar wordt je ook nog eens op al onze netwerken genoemd als hoofdsponsor van onze film, en komt je logo op de filmposter!

 • € 1.000 of meer

  Onze dank is niet in woorden te omschrijven. Door jou kan het bijna niet meer mis gaan! Je logo komt groot aan het begin van de film zodat niemand ‘m kan missen, en uiteraard krijg je ook al het bovengenoemde. Ook nemen we graag contact met je op voor een extra compensatie. Al wil je dat we bij je langskomen om met palmbladeren te wapperen en je druiven te voeren, we doen het met alle liefde voor je.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023