Hoera!! Stefan vd Bosch - Oorwurm is geslaagd!

Dankzij 112 donaties die samen € 7.481 opleverden voor Stefan vd Bosch.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

onderdeel van cinecrowd
Oorwurm

Door buitenaardse krachten raakt de wekkerradio van Eva van slag en krijgt ze last van een oorwurm. Wanne...

Stefan vd Bosch
Stefan vd Bosch

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 • € 15 of meer
  Dankjewel

  Altijd al je naam op het witte doek willen zien? Dit is je kans! Je naam krijgt een mooie plek op de aftiteling.

 • € 30 of meer
  Dankjewel!

  Je krijgt twee tickets voor onze première op zaterdagavond 20 juni 2020 in de Cammeleur in Dongen. Je krijgt onze korte film als eerste te zien op het grote witte doek en we sluiten af met een leuk feestje. Als kers op de taart krijg je ook nog een lange Nederlandse film te zien, geselecteerd door onze regisseur. Leg je gala-outfit maar vast klaar! VOL=VOL!

 • € 45 of meer
  Dankjewel

  Je naam krijgt een speciale plek op de aftiteling. En, je kunt ‘m zelf gaan zoeken want je krijgt een online screener zodat je -als een van de eerste!- de film met al je vrienden kunt bekijken.

 • € 100 of meer
  Dankjewel

  Je naam op het witte doek zien is leuk, maar in een film spelen is nog veel leuker. Je krijgt een figurantenrol is onze film en natuurlijk krijgt ook jouw naam een extra speciale plek op de aftiteling en ontvang je een screener van onze film. OP=OP

 • € 250 of meer
  Dankjewel

  Speciaal voor bedrijven (en particulieren die wat meer willen geven): voor een substantiële bijdrage (vanaf €250) bieden we graag een passende tegenprestatie. Denk bijvoorbeeld aan het bezoeken van onze set, een (bedrijfs)naam- en/of logo op de aftiteling of openingscredits, of tickets voor de premiere. Ook een vertoning van de film, met aanwezigheid van cast & crew, voor bijvoorbeeld collega’s, familie en vrienden is mogelijk. Een sponsoring in natura is ook meer dan welkom. Neem alsjeblieft contact met ons op voor een persoonlijke deal.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023