Hoera!! Vareen Rook - Ik wilde nog even mijn moeder bellen is geslaagd!

Dankzij 329 donaties die samen € 10.120 opleverden voor Vareen Rook.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

onderdeel van cinecrowd
Ik wilde nog even mijn moeder bellen

Vareen probeert in contact te komen met haar vader om antwoorden te krijgen op de vragen die ze heeft, ma...

Vareen Rook
Vareen Rook

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 • € 10 of meer
  Dankjewel!

  Wat fijn dat jij het belangrijk vindt dat wij deze documentaire kunnen maken. Dankjewel!

 • € 25 of meer
  Welcome on the journey to Africa!

  Super dat je ons steunt. Je krijgt als een exclusieve link van de film. Ook blijf je up-to-date van de reis door Zimbabwe

 • € 50 of meer
  Hakuna Matata!

  Om deel uit te maken van de reis ontvang je een exclusieve kaart uit Zimbabwe en gave souvenirs! Ook krijg je een privé link van de documentaire toegestuurd en gave behind-the-scenes foto's uitgeprint!

 • € 100 of meer
  Win tickets voor het Afrika Museum!

  Om deel uit te maken van de reis ontvang je een exclusieve kaart en souveniers uit Zimbabwe. Je krijgt een privé link van de documentaire toegestuurd en je maakt kans op 4 tickets voor het Afrika Museum in Berg & Dal!

 • € 250 of meer
  Dankjewel voor je steun!

  Je ontvangt de link + een kaart uit Zimbabwe + souvenirs en je krijgt een ticketvoor hetAfrika Museum in Berg & Dal. Ook krijg je van ons een exclusief boekje over het maakproces van de film en een persoonlijke dankvideo van de crew.

 • € 500 of meer
  Dankjewel voor je steun!

  Je ontvangt alle bovenstaande rewards en je krijgt twee ticketsvoor hetAfrika Museum in Berg & Dal. Ook krijg je van ons een exclusief boekje over het maakproces van de film en een persoonlijke dankvideo van de crew. + je naam komt in de aftiteling! Geweldig! Je ontvangt alle bovenstaande rewards. Daarnaast krijg je totaal 4 kaartjes voor de premiere en sta je in de aftiteling!

 • € 1.000 of meer
  SPEECHLESS WAUW.

  SPEECHLESS WAUW. Je ontvangt alle bovenstaande rewards en je krijgtvier ticketsvoor het Afrika Museum in Berg & Dal. Je naam komt groot in de aftiteling! Daarnaast krijg je in totaal 6 kaartjes voor de premiere en een persoonlijke dankvideo van de hele crew!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023