Hoera!! Thomas Spiekhout - Viral is geslaagd!

Dankzij 135 donaties die samen € 10.050 opleverden voor Thomas Spiekhout.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

onderdeel van cinecrowd
Viral

Drie jonge makers gaan VIRAL met een videoclip. Hoe beïnvloedt identiteit hun kansen?

Thomas Spiekhout
Thomas Spiekhout

2 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 • € 15 of meer
  Dankjewel!

  Dankjewel voor je steun namens het hele team! We zullen je op de hoogte houden via onze nieuwsbrief en je krijgt de digitale poster zodra deze af is.

 • € 30 of meer
  Super!

  Naast bovenstaande rewards krijg je na de crowdfunding van ons een mondkapje met de befaamde tekst waardoor onze scenarist is geïnspireerd tot het maken van VIRAL: speak up or pass the mic! (Nina Simone)

 • € 60 of meer
  Te gek, dankje!

  Om onze dank voor altijd vast te leggen komt je naam op de aftiteling én je krijgt een privélink naar de film zodat je deze parel eindeloos kan bekijken. Ook krijg je een VIRAL de film tatoeage (wel tijdelijk helaas ;) ).

 • € 100 of meer
  Dankjewel!

  De eerste twee mensen met een gat in hun hand die dit bedrag doneren, bieden wij een rol aan als edelfigurant in onze film naast bovenstaande rewards.

 • € 150 of meer
  Waaaauw, HALLO?!

  Met deze donatie krijg je naast bovenstaande rewards ook de kans om tussentijds feedback te geven. We nodigen je namelijk uit voor de tussentijdse viewing én je krijgt de officiële poster gesigneerd door cast en crew.

 • € 250 of meer
  Dit is te gek!!

  Naast bovenstaande rewards krijg je van ons het final script, gesigneerd door de cast en crew als aandenken en helpen wij je om zelf VIRAL te gaan!! Duik met ons de studio in en produceer je eigen nummer. Ook prikken we graag een datum met je voor een online hangout met de cast en crew om na te praten over de film. Ben je er bij?

 • € 500 of meer
  Kappen nou hoor!!

  We nodigen je graag een dagje uit om mee te komen kijken tijdens een draaidag. Zo kun je het team ontmoeten en krijg je mee met hoeveel passie, liefde, enthousiasme en desinfectiegel we aan de slag gaan tijdens het maken van de film :) Ook krijg je twee kaarten om de première bij te wonen, dan kunnen we je daar in levende lijve bedanken.

 • € 1.000 of meer
  Is dit serieus?!

  Met deze donatie ben je een officiële partner van de film. Je logo komt op de aftiteling en de poster, je mag met twee mensen naar première en uiteraard ontvang je ook bovenstaande rewards (nieuwsbrief, digitale poster, mondkapje, VIRAL tatoeage, naam op de aftiteling, tussentijdse viewing, link naar de film, poster gesigneerd door cast en crew én mee naar een draaidag).

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023