Hoera!! Robin Blanker - Stolpersteine voor Kurt Gerron is geslaagd!

Dankzij 50 donaties die samen € 1.521 opleverden voor Robin Blanker.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Stolpersteine voor Kurt Gerron

Help ons Stolpersteine te plaatsen voor Kurt Gerron en zijn familie!

Robin Blanker
Robin Blanker
Docent Duits

Fons Vitae Lyceum

3 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer
  Plaatsing Stolpersteine + Exil-wandeling Amsterdam + kans op zeldzaam fotoboek

  Ontvang een uitnodiging voor de plaatsing van de Stolpersteine op de 125e geboortedag van Kurt Gerron (11 mei 2022) en voor een Exil-wandeling door Amsterdam (datum nog te bepalen). Daarnaast maak je kans op een zeldzaam en prachtig fotoboek over vele gevluchte beroemdheden uit de Weimarer Republik.

 • € 20 of meer
  Plaatsing Stolpersteine + Exil-wandeling door Amsterdam

  Ontvang een uitnodiging voor de plaatsing van de Stolpersteine op de 125e geboortedag van Kurt Gerron (11 mei 2022) en voor een Exil-wandeling door Amsterdam (datum nog te bepalen).

 • € 30 of meer
  Plaatsing Stolpersteine + Exil-wandeling door Amsterdam + maak kans op een cd

  Ontvang een uitnodiging voor de plaatsing van de Stolpersteine op de 125e geboortedag van Kurt Gerron (11 mei 2022) en voor een Exil-wandeling door Amsterdam (datum nog te bepalen). Daarnaast maak je kans op een cd waarop Kurt Gerron op onnavolgbare wijze "Die Moritat von Mackie Messer" zingt.

 • € 40 of meer
  Plaatsing Stolpersteine + Exil-wandeling door Amsterdam + maak kans op een dvd

  Ontvang een uitnodiging voor de plaatsing van de Stolpersteine op de 125e geboortedag van Kurt Gerron (11 mei 2022) en voor een Exil-wandeling door Amsterdam (datum nog te bepalen). Daarnaast maak je kans op de dvd van "Der blaue Engel", een film die na bijna 100 jaar nog steeds niet verveelt.

 • € 75 of meer
  Plaatsing Stolpersteine + Exil-wandeling door Amsterdam + documentaire-avond

  Ontvang een uitnodiging voor de plaatsing van de Stolpersteine op de 125e geboortedag van Kurt Gerron (11 mei 2022) en voor een Exil-wandeling door Amsterdam (datum nog te bepalen). Daarnaast krijg je exclusief toegang tot een bijzondere documentaire-avond over Kurt Gerron.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2022