Hoera!! Stellata - 365 jurkjes is geslaagd!

Dankzij 147 donaties die samen € 4.946 opleverden voor Stellata.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

365 jurkjes

Een transmediaal reisverslag van een prinses in de bloei van haar leven.

Stellata
Stellata
Kunstenaar

Ik ben mediakunstenaar en transgender princes.

3 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 45 of meer
  Flipboek 365 Jurkjes

  Het eigenlijke doel van de campagne. Een boek waarin ik verslag doe van mijn eerste jaar van mijn reis naar de vrouwelijkheid in tekst en beeld, met bijdragen van Lorelinde Verhees, Pat Janeiro en Wouter Le Duc. Je krijgt ook de papieren aankleedpop Stellata en je naam wordt vermeld in het flipboek.

 • € 10 of meer
  Eervolle vermelding!

  Je naam wordt vermeld in het flipboek. En ik ben je eeuwig dankbaar!

 • € 16 of meer
  Papieren aankleedpop door Emőke Bada (maar zonder ansichtkaarten)

  Ik heb tekenaar Emőke Bada gevraagd de papieren aankleedpop Stellata te ontwerpen. En ze gaat ervoor! Daarom heb ik een extra tegenprestatie toegevoegd. Deze is hetzelfde als "Papieren aankleedpop Stellata", maar zonder het setje van vier ansichtkaarten.. De aankleedpop zit ook bij alle hogere tegenprestaties!

 • € 25 of meer
  Papieren aankleedpop Stellata

  Een ouderwetse papieren aankleedpop met drie jurkjes. Je knipt het model en de jurkjes uit, en kiest vevrolgens welk jurkje je over het model vouwt. En het model ben ik natuurlijk. Daarnaast krijg je een setje van vier ansichtkaarten, met van elk seizoen een selfie. Ook wordt je naam vermeld in het flipboek.

 • € 75 of meer
  Flipboek en elk seizoen een ansichtkaart

  Naast het flipboek dat je eind 2022 ontvangt, krijg je ook elk seizoen een ansichtkaartje van mij, met daarop een van de selfies uit het afgelopen seizoen. Je krijgt ook de papieren aankleedpop Stellata en je naam wordt vermeld in het flipboek.

 • € 175 of meer
  Elk seizoen een proefdruk... En het eindresultaat natuurlijk!

  Elke drie maanden ontvang je een proefdruk van het boek! Zo kan je het letterlijk zien groeien. Je ontvangt in totaal drie proefdrukken en het uiteindelijke flipboek. De eerste proefdruk ontvang je eind februari al! Je krijgt ook de papieren aankleedpop Stellata en je naam wordt vermeld in het flipboek.

 • € 400 of meer
  Flipboek 365 jurkjes en strandwandeling

  Naast elk seizoen een proefdruk en het eindresultaat, maak ik graag een strandwandeling met je in Hoek van Holland. Natuurlijk doen we er ook een drankje. Je krijgt ook de papieren aankleedpop Stellata en je naam wordt vermeld in het flipboek.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023