Hoera!! Corine Haitjema - Roadtrip la Bohème is geslaagd!

Dankzij 119 donaties die samen € 10.015 opleverden voor Corine Haitjema.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

onderdeel van cinecrowd
Roadtrip la Bohème

In deze achtdelige YouTube-serie reizen Leonard & Nina in een camper naar Italië, op zoek naar de verborg...

Corine Haitjema
Corine Haitjema

3 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 • € 15 of meer
  Dank je wel!

  Je krijgt de link naar de gehele serie, dan hoef je niet een week te wachten op een nieuwe aflevering.

 • € 25 of meer
  Mieters, je helpt ons goed op weg!

  Je ontvangt 10 leuke ansichtkaarten van de serie en natuurlijk krijg je ook de link naar de gehele serie.

 • € 50 of meer
  WAUW, super!

  In espressobar Puccini krijg je een Italiaanse koffie met een overheerlijke Puccini bonbon. Daarbij krijg je de link naar unieke compilatie van de bloopers.

 • € 100 of meer
  OMG, fantastisch!

  Onder het genot van Italiaanse koffie en een bonbon krijg je een meet & greet met twee van de makers bij espressobar Puccini. Je ontvangt een vrijkaart voor de vertoning van de serie en tijdens de draaiperiode ontvang je een persoonlijke kaart van de crew uit Torre del Lago di Puccini.

 • € 250 of meer
  Grazie!

  Je krijgt twee vrijkaarten voor een concert van Club Classique in de Rode Hoed. Kom een middag langs in de montage en geef feedback. Je ontvangt een fles Villa Puccini wijn en een set van 30 ansichtkaarten. Daarnaast mag je met twee personen naar de vertoning van de serie komen.

 • € 500 of meer
  Molto Grazie!

  Je ontvangt de cd "Puccini: La Bohème (highlights)" olv James Levine (Warner Classics), twee flessen Villa Puccini wijn en je krijgt vier vrijkaarten voor de vertoning van de serie en twee kaarten voor een concert van Club Classique in de Rode Hoed.

 • € 1.000 of meer
  GRAZIE MILLE!

  Jouw naam komt op de aftiteling van de serie. Je ontvangt een dvd van Puccini's La Bohème, een doos overheerlijke Puccini bonbons en een unieke set van 50 ansichtkaarten. Daarbij nodigen wij je van harte uit bij een exclusieve voor-presentatie.

 • € 5.000 of meer
  Geachte heer, mevrouw, U krijgt onze eeuwige dank!

  In ruil voor uw donatie krijgt u een overnachting voor twee personen in Torre del Lago di Puccini, twee kaarten voor de openlucht-opera en kunt u een dag meelopen met de opnamen van onze serie. Wij nemen u graag mee naar Villa Puccini en het geboortehuis van de componist. Daarbij krijgt u een privé-presentatie en een meet & greet met de makers. Als toegift speelt Leonard een romance op zijn cello.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023