Hoera!! Marc Thelosen - Interface is geslaagd!

Dankzij 172 donaties die samen € 9.270 opleverden voor Marc Thelosen.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

onderdeel van cinecrowd
Interface

Stel je voor dat je echt álles via een beeldscherm ziet, je nooit het gezicht van je geliefde hebt bekeke...

Marc Thelosen
Marc Thelosen
producent

seriousFilm

3 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 • € 10 of meer
  Bedankt!

  Je steun betekent heel veel! Je krijgt een mooie digitale still uit de film en je naam wordt op de website van de film genoemd.

 • € 25 of meer
  Yes, je krijgt cadeautjes die niet alleen in de digitale wereld bestaan!

  En wel een filmposter en een ansichtkaart met een mooie still uit de film. Je naam wordt ook op de website van de film genoemd.

 • € 50 of meer
  Fantastisch!

  Hiervoor krijg je een uitnodiging voor een exclusief inkijkje in het maakproces van de film, dit zal ik presenteren bij EYE in Amsterdam. + Een versleutelde link om de film als eerste online te bekijken. + Een filmposter, ansichtkaart en je naam op de website.

 • € 50 of meer
  Fantastisch!

  Hiervoor krijg je een uitnodiging voor een exclusief inkijkje in het maakproces van de film, dit zal ik presenteren bij EYE in Amsterdam. + Een versleutelde link om de film als eerste online te bekijken. + Een filmposter, ansichtkaart en je naam op de website.

 • € 75 of meer
  Een persoonlijke 'Interface' ervaring

  Voor dit bedrag wil ik je een persoonlijke 'Interface' ervaring geven: Een uitnodiging voor 2 personen voor een ‘onzichtbare’ groepswandeling door Amsterdam, waarbij we surveillance camera’s in de openbare ruimte ontwijken. De wandeling start in mijn atelier op de zolder van het historische ‘West Indisch Huis’ op de Haarlemmerstraat, waar ooit New York door de Nederlanders is verkocht aan de Engelsen. + Uitnodiging voor exclusieve presentatie in EYE over het maakproces van de film. + Een versleutelde link om de film als eerste online te bekijken. + Natuurlijk ook een filmposter, ansichtkaart en je naam op de website.

 • € 125 of meer
  Wow!

  Hiervoor wil ik je graag iets blijvends geven, een klein kunstwerkje voor aan je muur. En wel een UNIEK tekeningetje uit het storyboard in een klein lijstje (inkt op papier, ± 8 x 5 cm). + Ook geef ik je graag een uitnodiging voor het VERS premièrefeest van alle films die zijn gemaakt binnen ‘de Ontmoeting’ waaronder INTERFACE. Met een glaasje bubbels op het feest na afloop! Op dit premièrefeest zijn meerdere filmmakers, producenten, sponsoren en omroepen aanwezig. + Je hebt ook recht op alle voorgaande rewards. + Je donatie heeft een ANBI status, wat veel Belastingvoordeel op kan leveren.

 • € 250 of meer
  Dank je!

  Voor dit serieuze bedrag krijg je een groter kunstwerkje: een hele scene uit het storyboard (6 unieke tekeningetjes in een lijstje). + Ik wil je graag aan de filmcrew voorstellen tijdens een VIP etentje met de regisseur, acteur en producent, voorafgaand aan voor het VERS premièrefeest van alle films die zijn gemaakt binnen ‘de Ontmoeting’. Daar zijn meerdere filmmakers, producenten, sponsoren en omroepen aanwezig en na afloop is een leuk feestje! + Je (bedrijfs)naam op de aftiteling: ‘met dank aan’. De film wordt ingezonden naar internationale festivals, en zal waarschijnlijk als voorfilm te zien zijn in Nederlandse filmhuizen. + Alle voorgaande rewards + Je donatie heeft een ANBI status = Belastingvoordeel!

 • € 500 of meer
  Een hoogwaardige afdruk van een foto uit de film

  Voor zo’n groot bedrag krijg je een groot kunstwerk: een hoogwaardige afdruk van een foto uit de film in limited edition (standaard 80x50 cm, groter mogelijk in overleg). Ik kan ook een 'customized' foto maken van de hoofdpersoon met jouw bedrijfsproduct. + Ik wil je graag ontvangen op een privébezoek op mijn atelier, waarbij ik het maakproces laat zien van het masker, de filmmontage en de visuele effecten. Je mag dan het masker uit de film opdoen om te ervaren hoe het voelt om alles door een scherm te zien. + Je hebt natuurlijk ook recht op alle voorgaande rewards, zoals de storyboard tekeningen, je naam op de aftiteling, aanwezigheid bij het VIP etentje en de première. + Je donatie heeft een ANBI status = Belastingvoordeel!

 • € 1.000 of meer
  Dit is serious business!

  Naast een limited edition foto en alle andere rewards, kom ik naar jouw bedrijf/feest om mijn expertise als kunstenaar te delen. Dit kan op verschillende manieren: 1. Een fotoshoot waarbij ik personen of producten portreteer. Daarbij neem ik de aard van het bedrijf/feest mee in de artistieke vertaling. 2. Een workshop waarbij ik met de deelnemers op een beeldende manier de relatie tussen het lichaam en technologie onderzoek. Eerst worden een aantal oefeningen gedaan die het lichaam activeren. Daarna gaan deelnemers aan de slag om hun grootste wensen en angsten rondom technologie te visualiseren. Oefeningen en vraagstellingen kunnen aangepast worden aan uw bedrijfsprocessen of producten + Belastingvoordeel!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023