Hoera!! Sanne Evariste - De schoonheid van water is geslaagd!

Dankzij 32 donaties die samen € 7.200 opleverden voor Sanne Evariste.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

onderdeel van cinecrowd
De schoonheid van water

Nederland is koploper wat betreft water, maar niet als het gaat om waterkwaliteit. Experts weten dit, bur...

Sanne Evariste
Sanne Evariste

6 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 • € 10 of meer
  Druppel

  Vele druppels maken de emmer vol, dank je wel! Je krijgt een persoonlijk bedankje.

 • € 25 of meer
  Emmer

  De emmer loopt over, super. We komen dichter bij ons doel! Je krijgt een link van de film als ‘ie af is + persoonlijk bedankje.

 • € 50 of meer
  Sloot

  Je doet geen water bij de wijn, dankjewel! Je mag met logo of naam op de aftiteling + je krijgt een sneak preview! Een geheime link voorafgaand aan de première + persoonlijk bedankje.

 • € 100 of meer
  Rivier

  We stromen over van geluk! Je krijgt een uitnodiging voor 2 personen voor de première + logo of naam op de aftiteling + link van de film om na afloop te delen + persoonlijk bedankje.

 • € 250 of meer
  Meer - Dit smaakt naar meer...

  Je krijgt een lidmaatschap Waternetwerk (KNW) en jaarabonnement op blad H2O of als je al lid bent een kijkje achter de schermen incl. figurantenrol + uitnodiging voor 2 personen voor de première + logo of naam op de aftiteling + link van de film om na afloop te delen + persoonlijk bedankje.

 • € 500 of meer
  Zee - Geen zee te hoog, je draagt essentieel bij aan ons project!

  Je krijgt een toegangskaart naar keuze voor één groot Waternetwerk (KNW) congres in 2016, of voor het Waterkwaliteit op de Kaart III symposium op 6 oktober 2016 + uitnodiging voor 2 personen voor de première + logo of naam op de aftiteling + link van de film om na afloop te delen + persoonlijk bedankje.

 • € 1.000 of meer
  Oceaan - Werelds van je!

  Je krijgt een setje van 15 usb sticks met de docu te verspreiden in je organisatie + een kijkje achter de schermen incl figurantenrol + uitnodiging voor 2 personen voor de première + logo of naam op de aftiteling + link van de film om na afloop te delen + persoonlijk bedankje.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023