Hoera!! Mariëlle - Wat is nou echte liefde? is geslaagd!

Dankzij 84 donaties die samen € 3.185 opleverden voor Mariëlle.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Wat is nou echte liefde?

Ondersteun het boek 'Wat is nou echte liefde?': Emma ontdekt dat het leven iets anders vraagt dan gedacht

Mariëlle
Mariëlle
Maker

Als schrijfster, zangeres en (communicatie)adviseur creëer ik graag. Ik laat mij daarbij inspireren door verhalen, sferen en ervaringen.

4 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer
  Het boek 'Wat is nou echte liefde?' + een uitnodiging voor de boekpresentatie

  Houd jij naast lezen ook van boekpresentaties? Dan ben je met deze optie helemaal in je nopjes. Je krijgt een gesigneerd exemplaar van 'Wat is nou echte liefde' en een uitnodiging voor de boekpresentatie. You are in!

 • € 10 of meer
  Een handgeschreven bedankkaart

  Met jouw hulp kan het boek uitgegeven worden en daar ben ik je natuurlijk eeuwig dankbaar voor! Ik stuur je dan ook met alle liefde een persoonlijke bedankkaart toe!

 • € 25 of meer
  Het boek 'Wat is nou echte liefde?'

  Wow, super dat je het boek wilt bestellen! Voor dit bedrag krijg je 'Wat is nou echte liefde?' persoonlijk thuisgestuurd.

 • € 30 of meer
  Een gesigneerd exemplaar van 'Wat is nou echte liefde?'

  Yes, jij bent straks eigenaar van een gesigneerd exemplaar van het boek 'Wat is nou echte liefde?'

 • € 45 of meer
  Twee exemplaren van 'Wat is nou echte liefde?'

  Een exemplaar voor jezelf en eentje om cadeau te geven aan je best friend, nichtje, lover, vader of iemand anders die je de avonturen van Emma toevertrouwt! Natuurlijk signeer ik de boeken voor jullie.

 • € 100 of meer
  Een exemplaar van 'Wat is nou echte liefde' + je naam vermeld op de 'mede mogelijk gemaakt door' pagina

  Altijd al een boek mede mogelijk willen maken? Dan is dit je kans! Met jouw donatie krijg je naast een exemplaar van 'Wat is nou echte liefde?' ook een vermelding in het boek op de 'mede mogelijk gemaakt door' pagina.

 • € 250 of meer
  Schrijfworkshop

  Dankjewel topper! Naast een gesigneerd exemplaar van 'Wat is nou echte liefde' nodig ik je uit voor een schrijfworkshop. Tijdens deze middag leer ik je hoe ik start met het schrijven van een boek en gaan we samen ontdekken welke verhalen jij graag wilt vertellen om uiteindelijk jouw eigen boek te kunnen schrijven.

 • € 500 of meer
  Huiskamerconcert

  Wauw dit is uniek! Naast het boek 'Wat is nou echte liefde' kom ik graag bij jou thuis een persoonlijk huiskamerconcert geven als zangeres. Want naast schrijven, is zingen iets wat ik onwijs graag doe onder mijn artiestennaam May Maema.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023