Hoera!! Joost Frijters - Geen paradijs voor iedereen is geslaagd!

Dankzij 88 donaties die samen € 3.600 opleverden voor Joost Frijters.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

onderdeel van cinecrowd
Geen paradijs voor iedereen

PROJECT INFORMATION OVER HET PROJECT (actieve tabblad) CAST EN CREW REACTIES UPDATES Geen Paradijs voor...

Joost Frijters
Joost Frijters

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 • € 15 of meer
  Heel erg bedankt voor jouw donatie!

  Elk beetje brengt ons dichter bij ons doel om deze documentaire te realiseren. Als dank ontvang je van ons zaden van de prachtige Braziliaanse tempelboom (een Zuid-Amerikaanse boom die vaak aan voet van tempels wordt geplant) én houden we je op de hoogte via onze nieuwsbrief.

 • € 20 of meer
  Wow! Daar zijn we heel blij mee.

  Met dit geld, kunnen we onze auto weer een dagje parkeren in het veel te dure Amsterdamse centrum. Als dank krijg je bovenstaande, plus een linkje naar onze film. Veel plezier in je thuisbioscoop!

 • € 50 of meer
  Het wordt steeds gekker!

  We kunnen niet omschrijven hoe dankbaar we zijn voor het vertrouwen in onze film. Je ontvangt al het bovenstaande, plus een digitale versie van onze práchtige filmposter.

 • € 75 of meer
  We’re getting there!

  Zo fijn. We weten niet hoe we je kunnen bedanken, maar doen toch een poging: je ontvangt al het bovenstaande, maar in plaats van een digitale versie van onze poster, ontvang je een gesigneerd exemplaar! Hoe leuk?

 • € 100 of meer
  Wow! Dat is nog eens een opsteker.

  Veel dank! Je ontvangt al het bovenstaande, jouw (bedrijfs)naam komt op de aftiteling te staan en je krijgt toegang tot onze exclusieve premiere!

 • € 250 of meer
  Te gek dit!!

  We weten niet hoe we je kunnen bedanken. We doen toch een poging. Je ontvangt twee kaartjes voor onze premiere in Utrecht, inclusief welkomstdrankje. Ook krijg je een heerlijke culinaire verrassing!

 • € 500 of meer
  Jeetje! Wat een geld.

  Je helpt ons hier onwijs mee. We verzorgen, op locatie naar keuze, een exclusieve filmpremière (met eventueel familie, collega's, personeel). Tevens ontvang je een persoonlijke boodschap van een van de hoofdpersonen!

 • € 1.000 of meer
  Bizar dit!

  Je komt bovenaan onze aftiteling te staan, dat is het minste dat we kunnen doen. We nemen contact met je op over een passende beloning. Denk hierbij aan het maken van een bedrijfsvideo, het gezamenlijk organiseren van een evenement, alles is mogelijk!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023