Hoera!! Aurora Albin - AMANTES Afstudeerfilm is geslaagd!

Dankzij 67 donaties die samen € 6.820 opleverden voor Aurora Albin.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

AMANTES Afstudeerfilm

Een korte fictieve film over rouwverwerking binnen een relatiebreuk, het leren loslaten en verlangen.

Aurora Albin
Aurora Albin
Art director / student

Art director. Met mijn werk verhoud ik mij graag tot feministische thematieken zoals de positie van de vrouw in de westerse samenleving.

6 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 60 of meer
  Wat een geweldige steun, ik wil je graag persoonlijk bedanken!

  Je ontvangt een online video-boodschap van de crew met behind the scenes materiaal + een analoge afbeelding via de post + het gesigneerde script van Amantes via de post + de Nieuwsbrief.

 • € 10 of meer
  Hartelijk Dank!

  Hartelijk dank voor je donatie namens het team van Amantes! We zullen je op de hoogte houden via de Amantes nieuwsbrief, ook zal je een digitale poster ontvangen wanneer deze af is.

 • € 15 of meer
  Ontzettend bedankt!

  Je ontvangt via de post een analoge afbeelding van de draaidagen die je een uniek kijkje achter de schermen geeft + de nieuwsbrief en een digitale poster.

 • € 30 of meer
  Wat vreselijk lief van je!

  Je ontvangt via de post een gesigneerde uitgeprinte poster (voor de eerste 15 donateurs), + een analoge afbeelding van de draaidagen. + Nieuwsbrief. Ben je donateur nummer 16 of hoger, dan zal de gesigneerde poster via de mail jouw kant opkomen.

 • € 120 of meer
  Nee, echt waar? Fantastisch!

  Je ontvangt een online video-boodschap van de crew met behind the scenes materiaal + een analoge afbeelding via de post + het gesigneerde script van Amantes via de post + de Nieuwsbrief.

 • € 200 of meer
  Uit het diepst van mijn hart wil ik je bedanken!

  Je krijgt 3 kaarten voor de Première, een video-boodschap van de crew + de Nieuwsbrief.

 • € 500 of meer
  Wauw.. Het team stuurt je heel veel liefde toe!

  Met deze bijdrage ben je verzekerd van maar liefst 5 Première tickets en ontvang je de gesigneerde poster via de post, het gesigneerde script via de post en een online video-boodschap van de crew. + Nieuwsbrief.

 • € 1.000 of meer
  WAANZINNIG!! Ik ben je eeuwig dankbaar!!

  Je bent nu officieel partner van de film en jouw naam en/of bedrijf (incl logo) zal genoemd worden op de aftiteling van de film. Graag kijk ik samen met jouw bedrijf wat we verder nog voor elkaar kunnen betekenen.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023