Hoera!! Yvonne - Capo di Famiglia 3 is geslaagd!

Dankzij 112 donaties die samen € 28.085 opleverden voor Yvonne.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

onderdeel van cinecrowd
Capo di Famiglia 3

Wanneer Vincent La Rosa zijn macht uitoefent op de politieke carrière van zijn zoon, komen zijn tegenstan...

Yvonne
Yvonne

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 • € 10 of meer
  GRAZIE!

  Vincent la Rosa is erg blij dat je zijn imperium helpt in stand te houden. Hij zorgt ervoor dat je iets persoonlijks in je mail ontvangt....

 • € 25 of meer
  Sei grande - Buon appetito

  Jij zorgt ervoor dat een cast- of crewlid kan eten op een draaidag. En zoals je weet...., houden Italianen van lekker eten! Uit dankbaarheid stuurt de familie la Rosa je daarom graag een blijvende tastbare herinnering..... In de vorm van BTS (backstage) foto van de familie La Rosa en een persoonlijk bedankje met Italiaans tintje.

 • € 50 of meer
  Cinema la tua casa

  Jij weet hoe je een Italiaanse familie te vriend houdt! De familie la Rosa komt daarom je huiskamer in.... Op je eigen gekozen scherm. Via een geheimzinnige link krijg jij toegang tot Capo III. Haal die pizza dus maar uit de oven en waan je voor even thuis in de Italiaanse wereld.

 • € 75 of meer
  Schitter als een echte ster

  Congratulazioni! De Capo familie kan niet wachten je te ontmoeten. Je mag figureren in de film. Ook zorgt de familie la Rosa voor een persoonlijk bedankje in je mail. Waan je je veiliger buiten de set? Dan verwelkomt de Capo familie je bijdrage natuurlijk ook van harte! Onderhands regelen we dan iets anders.

 • € 100 of meer
  PREMIÈRE

  Jij weet hoe je een Italiaanse familie een warm hart toe draagt! Trek je maffia outfit aan en ontvoer iemand, die naast je mag zitten tijdens de première van Capo III. Je zult samen een maffia avond beleven omgeven door de familie la Rosa in levende lijve. Ook nemen we je naam (of die van je Italiaanse alter-ego) op in de aftiteling van de film en ontvang je een persoonlijk bedankje met Italiaans tintje.

 • € 150 of meer
  Eccezionale!

  Jij voelt je thuis in de maffia wereld. Graag hebben we je er daarom bij op 1 van de draaidagen voor een exclusief kijkje achter de schermen en een foto met de cast van die dag. Als je durft tenminste... De familie la Rosa zal je voor altijd opsluiten in het hart en je een persoonlijk bedankje en een strikt geheime link van de film sturen. Blijf je liever veilig thuis, dan kan dat natuurlijk ook!

 • € 250 of meer
  MASTERCLASS DI ANDRE SCHOORLEMMER

  Onder vier ogen wordt je door Andre meegenomen in de wereld van de filmmuziek van Capo III. Andre laat je zien hoe hij die typische Italiaanse sfeer neerzet en hoe de muziek onder andere de sfeer van een scène bepaalt. Dit is een echte opportunità unica, want deze reward is er voor slechts 1 persoon! Dus waar wacht je nog op?

 • € 250 of meer
  MASTERCLASS DI ANDRE SCHOORLEMMER

  Onder vier ogen wordt je door Andre meegenomen in de wereld van de filmmuziek van Capo III. Andre laat je zien hoe hij die typische Italiaanse sfeer neerzet en hoe de muziek onder andere de sfeer van een scène bepaalt. Dit is een echte opportunità unica, want deze reward is er voor slechts 1 persoon! Dus waar wacht je nog op?

 • € 250 of meer
  MUSICA MAESTRO! ------ 1 MINUUT (FILM)MUZIEK VOOR JOU PERSOONLIJK

  Capo di composers Andre Schoorlemmer maakt speciaal voor jou op maat 1 minuut muziek(!). Geheel in jouw stijl; Italiaans of niet. Je gebruikt deze musica vervolgens waarvoor je maar wilt. Per l'amor, per Instagram, Tik-Tok... Bellisiomo?! Wees er snel bij om niet buiten deze speciale boot te vallen.... Van deze speciale musica-reward zijn er slechts 2 te krijgen!

 • € 1.000 of meer
  BAAS

  Grazie mille! Jij bent een èchte maffiabaas. Voor dit bedrag weet jij je (bedrijfs)zaakjes goed te regelen. Als je durft, mag je ons je naam, je bedrijfsnaam en je logo overhandigen. Wij zorgen dan voor een ereplek.... In de aftiteling, op onze website en op onze filmposter. Ook krijg je een speciale uitnodiging van de familie la Rosa voor een bezoek aan hun bioscoop- imperium. Je zult hier samen met 3 door jou gekozen bazen de premièreavond beleven. De familie la Rosa zal er tevens voor zorgen dat je iets persoonlijks ontvangt...

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023