Hoera!! Maud Taborsky - Nieuwe waarde aan de aarde is geslaagd!

Dankzij 102 donaties die samen € 6.125 opleverden voor Maud Taborsky.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

onderdeel van cinecrowd
Nieuwe waarde aan de aarde

De zoektocht van de jonge filmmaakster Maud Taborsky (21) naar de dilemma’s, gevoelens en dromen van haar...

Maud Taborsky
Maud Taborsky

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 • € 10 of meer
  Alle kleine beestjes helpen

  Dankjewel voor jouw bijdrage! Niemand is heilig, en zo ook de regisseur niet. Ontvang een filmpje waarin de regisseur haar on-duurzame guilty pleasure onthult met daarbij een persoonlijk bedankje!

 • € 25 of meer
  Klimaat babbelaar

  Wauw topper! Je ontvangt van ons een exclusieve eenmalige kijklink. Verzamel familie en vrienden en bekijk de link op een zelfgekozen moment. Vergeet niet om na de film nog even te babbelen over het klimaat met alle aanwezige! + alle bovenstaande rewards.

 • € 50 of meer
  Klimattie

  Super bedankt! Als mattie van de film ontvang je een kaartje voor de premiere. Klimaatkletsen gegarandeerd! + alle bovenstaande rewards.

 • € 75 of meer
  Zaadjes planter

  Geweldig! Met jouw bijdrage ontvang je een digitaal zaadje en twee kaartjes voor de premiere. Wie weet groeit het zaadje uit tot een mooie bloem! + alle bovenstaande rewards.

 • € 100 of meer
  Groene dromer

  Wat zijn wij gelukkig met jou! Om onze dankbaarheid te tonen krijg je een bijzonder plekje in de film. Je wordt onderdeel van een van de geanimeerde droomwerelden als geanimeerd poppetje. Gaaf toch! + alle bovenstaande rewards.

 • € 200 of meer
  Duurzame wereldleider

  We zijn je eeuwig dankbaar! Daarom geven we je een droomsessie cadeau. Ontvang aan de hand van een gesprek met de regisseur jouw eigen gemaakte wereld, getekend door een van onze illustratoren. + alle bovenstaande rewards.

 • € 500 of meer
  Duurzame partner

  Wauw dit helpt echt! Als partner van de film kom je met je (bedrijfs)logo/naam in de aftiteling te staan voor eeuwige roem. + alle bovenstaande rewards.

 • € 1.000 of meer
  Klimaatheld

  Dit overtreft alles, jij bent een echte held! Als dank voor deze reusachtige bijdrage ontvang je vier kaartjes voor de premiere en planten wij een boom in jouw naam. + alle bovenstaande rewards.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023