Hoera!! Muziek voor de alle - Muziek voor de allerkleinsten is geslaagd!

Dankzij 114 donaties die samen € 6.310 opleverden voor Muziek voor de alle.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

onderdeel van cinecrowd
Muziek voor de allerkleinsten

Een muzikaal en poëtisch verhaal over helende klanken voor de allerziekste en allerkleinste te vroeg gebo...

Muziek voor de alle
Muziek voor de alle

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 • € 10 of meer
  SUPER!

  Dankjewel! Via de persoonlijke nieuwsbrief en website wordt je van alles op de hoogte gehouden!

 • € 25 of meer
  TOP!

  TOP! Geweldig dat je meehelpt aan het realiseren van deze documentaire! Je ontvangt een eenmalige link naar de film om deze thuis te kunnen bekijken!

 • € 50 of meer
  HEEL VEEL DANK!

  Benieuwd naar hoe het realiseren van een documentaire er uit ziet? Je ontvangt een pakketje behind the scenes foto’s en natuurlijk de exclusieve link naar de film om deze te kunnen bewonderen!

 • € 75 of meer
  Souvenir

  Een souvenir uit Groningen komt jouw kant op als bedankje! Heel erg bedankt voor deze gift! Ik houd je op de hoogte middels een persoonlijke nieuwsbrief en je ontvangt al het bovenstaande voor uw eigen thuispremière van de film!

 • € 100 of meer
  WAUW wat een gift!

  Als bedankje ontvang je een Thuis-film-borrel-box in je brievenbus om zo jouw eigen thuis-premiere-film-avond te organiseren met iets lekkers erbij! De behind the scenes foto’s en het souvenirtje die je ontvangt maken het extra leuk!

 • € 125 of meer
  Dit is nog eens een bedrag!

  ENORM BEDANKT! In ruil voor dit mooie bedrag ontvang je een persoonlijke kindertekening gemaakt door illustrator Marjolein Krijgen, de ontwerpster van het logo! Ook ontvang je al het bovenstaande!

 • € 150 of meer
  GEWELDIG!

  Om in de sferen van de film te blijven ontvang je een klein en intiem audiofragment van muziektherapeut Anne-Greet voor jouw kind of kleinkind. Ook ontvang je een link naar de film inclusief een borrel box pakket en behind the scenes foto’s, een souvenir uit Groningen en een persoonlijk kindertekening!

 • € 200 of meer
  DANK DANK DANK!

  Altijd al jouw (bedrijfs)naam op het witte doek willen zien schitteren? Dit is je kans! Je (bedrijfs)naam krijgt een speciaal plekje op de aftiteling van de documentaire!

 • € 250 of meer
  WOW wat een gift!

  Een door jouw gekozen en persoonlijk nummer word herschreven naar een ‘Song of Kid’. Een kinderliedje door Muziektherapeut Anne-Greet Ravensbergen en komt jouw kant op! Ook ontvang je al de bovenstaande rewards!

 • € 500 of meer
  Helemaal FANTASTISCH!

  Dit is heel bijzonder! Om het voor jouw ook zo bijzonder te maken is er een professionele fotograaf die jouw kant op komt om de mooiste foto’s van je kind of kleinkind te maken! Je ontvangt ook alle bovenstaande Rewards!

 • € 750 of meer
  Ongelooflijk! WAUW!

  Eeuwige dank! Dank in de vorm van een bezoek. Een bezoek van muziektherapeut Anne-Greet uit de documentaire bij jouw thuis om live muziek te spelen voor je kind of kleinkind!

 • € 1.000 of meer
  Wat een BIZAR mooi sponsor bedrag voor dit verhaal!

  Hoe kan ik je bedanken? Naast alle bovenstaande Rewards die je ontvangt gaan we in gesprek voor een passend bedankje! Een bedrijfsvideo? Familie fotoshoot? In overleg komen we er samen uit! BEDANKT!!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023