Hoera!! Filmproductie HetNu - Het nu is geslaagd!

Dankzij 80 donaties die samen € 8.448 opleverden voor Filmproductie HetNu.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

onderdeel van cinecrowd
Het nu

Het Nu streeft ernaar om een genuanceerd beeld te geven van mindfulness en meditatie. Roos (25) gebruikt...

Filmproductie HetNu
Filmproductie HetNu

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 • € 15 of meer
  Bedankt voor je bijdrage!

  Je wordt op de hoogte gehouden van de film door middel van een digitale nieuwsbrief.

 • € 25 of meer
  Heel tof!

  Mede door jou wordt deze film werkelijkheid. Je wordt op de hoogte gehouden van de film en in de mail krijg je een speciale meditatie-techniek doorgestuurd om zelf thuis uit te proberen. Daarnaast ontvang je digitaal de officiële filmposter met een persoonlijke boodschap van de regisseur.

 • € 50 of meer
  Geweldig dat je bijdraagt aan de productie van deze film!

  Je ontvangt een tijdelijke link naar de film voor een bioscoopavondje thuis. De nieuwsbrief, de digitale filmposter met een persoonlijke boodschap en de meditatie-techniek in de mail zijn ook voor jou.

 • € 75 of meer
  Wauw super bedankt!

  Naast bovenstaande rewards krijg je een kijkje achter de schermen door middel van digitale ‘behind the scene’ foto’s van de draaidagen. Deze foto’s worden gemaakt door onze setfotograaf. Ook krijg je een persoonlijke bedankt-videoboodschap van een deel van de crew.

 • € 100 of meer
  Heel gaaf dit!

  Jouw naam komt in de aftiteling van de film en je wordt uitgenodigd voor de afstudeerexpositie van het AKV st. Joost in Breda. Hier wacht een hapje en drankje op jou terwijl je de film op het grote scherm bekijkt. De regisseur zal aanwezig zijn om daarnaast al jouw vragen over de film te beantwoorden. Bovenstaande rewards zijn ook voor jou.

 • € 200 of meer
  Onwijs bedankt!

  Bovengenoemde rewards zijn voor jouw (behalve die met een beperkte hoeveelheid). Je ontvangt daarnaast twee kaartjes voor de première van de film in Breda.

 • € 500 of meer
  Wat een geweldig bedrag!

  Je krijgt een (online) mindfulness cursus die na de draaidagen in maart zal plaatsvinden. Ook krijg je bovenstaande rewards (behalve die met een beperkte hoeveelheid).

 • € 1.000 of meer
  Dit is onwerkelijk!

  In samenwerking met jou maken we een speciaal ontworpen (promotie)film (1-2 minuten) voor jou of jouw bedrijf. Ook wordt je in de aftiteling genoemd als co-producent van de film. Bovengenoemde rewards zijn ook voor jou (behalve die met een beperkte hoeveelheid).

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023