Hoera!! Victor Dissel - WE ARE WATER - TENTOONSTELLING is geslaagd!

Dankzij 142 donaties die samen € 8.870 opleverden voor Victor Dissel.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

WE ARE WATER - TENTOONSTELLING

‘We Are Water’ is een multidisciplinaire tentoonstelling over de diepere connectie tussen mens en water.

Victor Dissel
Victor Dissel
Audiovisueel Kunstenaar

Installatiekunst, Compositie en Sound-Design

4 projecten gesteund

 • Hoera!

  Hoera! Het project heeft de drempel van 80% gehaald! De maker past de begroting aan om het project toch door te laten gaan.

 •   Tip
  € 50 of meer
  DE EERSTE BEZOEKER!

  Zoooooo, ongelofelijk! 1000 maal dank voor je donatie! Laat je rondleiden door een van de kunstenaars en neem een kijkje achter de schermen vlak voor de opening in Het Rietveldpaviljoen! EN krijg gratis toegang tot een van de live-shows op een locatie naar keuze!

 • € 10 of meer
  ALLE BEETJES HELPEN!

  Yesss! Super bedankt zeg! Alle beetjes helpen een zelfs het kleinste steentje kan de grootste golven veroorzaken!

 • € 20 of meer
  WEES ERBIJ!

  Waaauw, dankjewel! Als dank krijg je toegang tot de tentoonstelling in Het Rietveldpaviljoen! Dit wil je niet missen!

 • € 100 of meer
  VOORPRET!

  Woohooo! We zijn je eeuwig dankbaar! Je krijgt een exclusief kijkje achter de schermen met een persoonlijke rondleiding door een van de kunstenaars. Daarnaast krijg je een persoonlijk stukje muziek met beeld afkomstig uit een van de kunstwerken! Zo geniet je samen met ons mee van de voorpret!

 • € 200 of meer
  NAGENIETER!

  Ons hart maakt een vreugdesprong van hier tot Tokyo! Enorm veel dank voor je donatie! Als er iemand echt waardering verdient, dan ben jij het. Daarom krijg je niet alleen een exclusief kijkje achter de schermen met persoonlijke rondleiding, maar ook nog een gesigneerde zeefdruk uit het kunstwerk van Ruud Lanfermeijer! Zo kun je nog lekker nagenieten van al dit moois!

 • € 300 of meer
  LEVENSGENIETER!

  Wooowww! Je bent officieel uitgeroepen tot held van het jaar! Enorm bedankt voor je donatie, hiermee maak jij het verschil! Als dank geven we je dolgraag een exclusief kijkje achter de schermen met een persoonlijke rondleiding... EN ben jij straks eigenaar van een uniek kunstwerk, ook wel PHOTOPAINTING! Deze wordt gemaakt door schilderes Ingrid Jansen en fotograaf René Dissel!

 • € 500 of meer
  UITBLINKER!

  Yeeeeeeeeehaaaa! Dankzij jou is de wereld zoveel mooier! Onze grootste waardering! We gaan er alles aan doen om je de beste WE ARE WATER ervaring te geven! Je krijgt een exclusief kijkje achter de schermen met een persoonlijke rondleiding... EN een persoonlijk stukje muziek met beeld uit een van de kunstwerken... EN een gesigneerde zeefdruk uit het kunstwerk van Ruud Lanfermeijer... EN een unieke PHOTOPAINTING gemaakt door Ingrid Jansen en René Dissel!

 • € 1.000 of meer
  EEUWIGE ROEM!

  ...hier zijn we toch echt even stil van... Als een geschenk dat uit de hemel kwam vallen! Je bent de opperbaas der bazen en we zijn je tot in de oneindigheid dankbaar!! We gaan er met man en macht voor zorgen dat jij eeuwige roem krijgt en ook deel wordt van de tentoonstelling. Je wordt middels een 3D-scan opgenomen als figurant in de kunstinstallatie van Ruud Lanfermeijer! EN je krijgt natuurlijk een persoonlijke rondleiding plus alle bonus kunstwerken!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023