Hoera!! Jottum Kok - TELL ME I'M WRONG is geslaagd!

Dankzij 88 donaties die samen € 8.035 opleverden voor Jottum Kok.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

TELL ME I'M WRONG

Een afstudeerfilm over de LHBTI+ vriendschap tussen een Iraanse asielzoeker en een Nederlandse stagiair.

Jottum Kok
Jottum Kok
Student HKU

Mijn naam is Jottum Kok en ik studeer dit jaar af als regisseur aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht.

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 100 of meer
  Wauw, dankjewel!!

  Naast al het bovenstaande zetten we graag je naam op de aftiteling, want zonder jou zouden we dit niet kunnen! Daarnaast ontvang je een gedicht van de Perzische dichter Rumi, die enorm geliefd is in Iran, handgeschreven op een mooi kaartje!

 • € 15 of meer
  Dankjewel!

  We houden je graag via de mail op de hoogte van de ontwikkelingen binnen het project.

 • € 25 of meer
  Dankjewel, wat lief!

  Naast onze updates ontvang je na de draaidagen exclusief behind the scenes materiaal én een link naar de film als die af is!

 • € 50 of meer
  Wow, thanks!

  We sturen je niet alleen de updates, behind the scenes materiaal en de link naar de film, maar ook heel graag een fysiek exemplaar van de filmposter. Daarnaast ontvang je een persoonlijk videobericht van de makers.

 • € 250 of meer
  Première!

  Geweldig! Met deze steun komen we ontzettend ver. We nodigen je daarom graag uit voor onze besloten première in de zomer van 2022. Daar geven we je graag een exemplaar van onze poster en een handgeschreven gedichtje van de Perzische dichter Rumi.

 • € 500 of meer
  Holy moly!

  Wowwowwow! Dit is echt een hele grote stap richting het afstuderen ❤️ Je ontvangt van ons niet één, maar twee kaartjes voor de besloten première! Daar heffen we graag het glas op jullie.

 • € 1.000 of meer
  Bizar!

  Wauw. Onwijs, onwijs bedankt! We beschouwen je als officiële partner en zetten je logo en naam zodoende op de aftiteling. Ook nodigen we je graag uit om een keertje te komen kijken in de montage. Tot op de première!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023