Hoera!! Ruth - DE VICKY. (wax the pain away) is geslaagd!

Dankzij 87 donaties die samen € 4.280 opleverden voor Ruth.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

DE VICKY. (wax the pain away)

DE VICKY. Over een schoonheidsspecialiste die al 'waxend' troost vindt voor haar 'alleenigheid'.

Ruth
Ruth
Theatermaker

Performer, theatermaker, theaterdocent, moeder, lier en zoveel meer dan dat.

3 projecten gesteund

 • Hoera!

  Hoera! Het project heeft de drempel van 80% gehaald! De maker past de begroting aan om het project toch door te laten gaan.

 •   Tip
  € 50 of meer
  Advies van DE VICKY. toegespitst op jouw beharing

  Je ontvangt een affiche van DE VICKY. met een persoonlijke 'waxtip', toegespitst op jouw haartype. Donker, licht, stug of zacht. Veel of weinig. Sluik of met bek. VICKY pent advies neer, toegespitst op jouw 'vacht'.

 • € 20 of meer
  DE VICKY. aan jouw muren

  DE VICKY. aan uw muren. Haal haar in huis en hang haar op! We hebben DE VICKY. op een affiche gedrukt. Als dank voor je steun ontvang je een exemplaar. Wie wil DE VICKY. nu niet aan de muur?

 • € 75 of meer
  Een plukje haar van DE VICKY.

  Ook DE VICKY. heeft haar. Veel haar. Als dank voor jouw steun doneert ze een wilde pluk in een geparfumeerde enveloppe. (PS: dit is natuurlijk theater; we gebruiken zwarte pruiken als decor en knippen voor jou een stukje uit ons decor).

 • € 100 of meer
  Je eigen DE VICKY. (schaam)haarbroek (Say What?!)

  DE VICKY. en haar medewerkers dragen een schaamhaarbroek. Say what? Ja, je leest dat goed. Een schaam-haar-broek. Dat is een onderbroek met een donsje op. Zorgvuldig geknipt en genaaid door mezelf. Ik maak namelijk een deel van de kostuums voor de voorstelling zelf. Als dank voor je steun naai ik jou een broek.

 • € 250 of meer
  Bezoek DE VICKY's salon (Wax The Pain Away)

  Waarom geen bezoekje aan Wax It Away, Vicky's salon? Je krijgt de kans om Vicky in haar salon aan het werk te zien. Woon een try-out bij & ga met de spelers in gesprek.

 • € 500 of meer
  Bubbels met DE VICKY.

  Als dank voor je steun krijg je een ticket voor de première en een glaasje bubbels. Hef samen met DE VICKY. het glas! Drink op haar verdriet! En als je het vriendelijk vraagt, wilt ze misschien wel een stukje van je haar waxen of je neushaar epileren.

 • € 1.500 of meer
  DE VICKY. THE FULL PACKAGE

  Maar wat? Maar wauw! Wat een steun voor DE VICKY. Jij krijgt van Vicky niet genoeg? Dan komt ze naar jouw woonkamer voor een speedy performance en live elektro!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023