Hoera!! Pilotproject SKETCH! - Pilotproject SKETCH! is geslaagd!

Dankzij 20 donaties die samen € 5.484 opleverden voor Pilotproject SKETCH!.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Pilotproject SKETCH!

Een interactieve theatervoorstelling over sociale veiligheid,; wat is dat voor jou?

Pilotproject SKETCH!
Pilotproject SKETCH!
Studenten van de HU

Studenten van Hogeschool Utrecht gaan samen met Stichting Time Out de strijd aan tegen sociale (on)veiligheid d.m.v. een theaterevenement

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 • € 10 of meer
  Videoboodschap

  Als dank voor je donatie ontvang je een videoboodschap met daarin een bedankje namens ons., ook krijg je (als Corona dit toe laat) een plekje in de zaal. Ook zal je de link voor de livestream ontvangen.

 • € 50 of meer
  Shoutout op onze Instagram-pagina

  Bedankt voor je donatie! Je krijgt van ons, omdat we zo blij met je zijn, een shoutout op onze Instagram pagina. Je mag hier zelf een verhaaltje voor verzinnen. Waarom doneer je, wat motiveert je? Naast de shoutout krijg je (als Corona dit toe laat) een plekje in de zaal. Ook zal je de livestream link ontvangen.

 • € 100 of meer
  Naam/logo op scherm

  Wat tof!!! Dat helpt het project echt verder. Zowel voorafgaand als aan het eind van de voorstelling zal er een slideshow te zien zijn waarop alle namen van de samenwerkende partijen in beeld komen.

 • € 500 of meer
  Naam logo op groot scherm + benoeming

  Dat is echt constructief! Je vindt dit thema heel belangrijk dus. We zien je als partner. We gaan samen overleggen wat jullie belangrijk vinden. Bijvoorbeeld: Aan het eind van de voorstelling zal de naam van u als persoon/bedrijf zowel zichtbaar zijn op een scherm als genoemd worden aan het eind van de voorstelling. We zouden graag contact met je hebben om jullie gedachten te bespreken, om inhoudelijk naar de samenwerking te kijken voor deze pilot en voor de toekomst.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023