Ziek Gezond

een project van Pleun en India — Utrecht, Nederland
Ziek Gezond

Een documentaire over de ongezonde obsessie met gezonde voeding

Pleun en India
Pleun en India

doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

 • € 10 of meer
  Je bent een dropje!

  Bedankt voor je steun! Alle kleine beetjes helpen. Als tegenprestatie sturen we je graag e-mails met updates over onze documentaire.

 • € 25 of meer
  Je krijgt een avocadeau!

  Onwijs bedankt! We zijn erg blij met je donatie en willen je graag bedanken. We sturen je niet alleen onze updates, maar je ontvangt ook een klein cadeautje én een link naar onze documentaire!

 • € 50 of meer
  You're the apple of my eye!

  Jeetje, dit is heel erg lief! Hier zijn we ongelooflijk blij mee en daarom willen we je graag persoonlijk bedanken. We sturen je om die reden niet alleen bovenstaande toe maar je krijgt ook een USB stick met extra beelden én een persoonlijke video toegestuurd!

 • € 100 of meer
  Jij zorgt voor brood op de plank!

  Wow.. Hier zijn we echt even stil van. Dit soort giften zijn voor ons erg waardevol. Hiermee kunnen wij onze catering en een deel van ons materiaal terugbetalen. Als blijk van waardering zetten we graag je naam in de aftiteling, dus welkom in ons team! Daarnaast krijg je natuurlijk al het bovenstaande.

 • € 250 of meer
  Holy guacamole!

  Dit is waanzinnig!! We weten niet goed hoe we je kunnen bedanken met deze genereuze donatie! Toch willen we een poging doen: we geven je graag 2 tickets voor het CampusDoc filmfestival om onze docu live te bekijken in het Louis Hartloper Complex! Uiteraard sturen we je ook al het bovenstaande toe.

 • € 500 of meer
  Jij bent de kers op de taart!

  Dit is onbeschrijfelijk! Woorden schieten tekort… We maken je graag onderdeel van ons team en zetten je bedrijfslogo of naam in de aftiteling en op de cadeautjes die we aan alle donateurs schenken. Daarnaast ontvang je uiteraard ook al het bovenstaande én organiseren we een privé Q&A met je!

 • € 1.000 of meer
  It's a wrap!

  Dit is fenomenaal! We zien je bij deze als hoofdsponsor van onze documentaire en zetten graag je bedrijfslogo of naam full screen in beeld aan het begin en aan het eind van de film. Daarnaast ontvang je uiteraard al het bovenstaande en we trakteren je graag op een diner in een (on)gezond restaurant of geven we een ander passend cadeau! ;)

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2021