Hoera!! Stichting De duvel - De 900 gezichten van Utrecht – en jij! is geslaagd!

Dankzij 165 donaties die samen € 6.557 opleverden voor Stichting De duvel.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

De 900 gezichten van Utrecht – en jij!

Help jij ons 900 portretten in veelvoud te drukken en te verspreiden door heel Utrecht? Doneer nu!

Stichting De duvel
Stichting De duvel
.

Stichting De duvel en z'n ouwe moer organiseert culturele en educatieve projecten met speciale aandacht voor cultuurparticipatie.

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 35 of meer
  Een workshop "documentaire-fotografie" mét wedstrijd!

  Je krijgt een workshop (45 min.) fotografie in groepsverband van fotograaf Jelle Verhoeks via zoom. Deze sessie, in het voorjaar van 2022, is inclusief een wedstrijd waarin je meteen aan de slag gaat met je nieuw geleerde fotografie-skills!

 • € 15 of meer
  Bedankt!

  Bij een donatie van €15,- of meer krijg je een persoonlijk bedankje van de organisatie.

 • € 50 of meer
  Twee toegangskaarten - tentoonstelling Utrecht 900

  Bij een donatie van €50,- krijg je twee toegangskaarten voor de tentoonstelling over Utrecht 900 in Het Utrechts Archief (HUA), waarin onze portretten een rol spelen.

 • € 75 of meer
  Boek 'Gekomen om te blijven'

  Samenwerkingspartner Wbooks publiceert het boek ‘Gekomen om te blijven’ waarin onze historische portretten een rol spelen. Bij een donatie van €75,- krijg je dit boek thuis gestuurd.

 • € 100 of meer
  Historische stadswandeling met Arjan den Boer

  Bij een donatie van €100,- krijg je dit voorjaar een historische stadswandeling langs bekende en onbekende punten uit 900 jaar geschiedenis door Arjan den Boer, publicist op het gebied van erfgoed, architectuur en design én redacteur van het boek 'Gekomen om te blijven'.

 • € 175 of meer
  Gastcollege in HUA door Kaj van Vliet + bezoek aan tentoonstelling

  Bij een donatie van €175,- kun je een gastcollege bijwonen in Het Utrechts Archief door Kaj van Vliet, Hoofd Collectiebeheer én co-auteur van het boek 'Gekomen om te blijven'. Het gastcollege wordt gecombineerd met een bezoek aan de tentoonstelling over Utrecht 900, waarin onze portretten een rol spelen.

 • € 250 of meer
  Rondleiding tentoonstelling Utrecht 900 door Carolien Arnold

  Bij een donatie van €250,- krijg je een rondleiding door onze eigen Carolien Arnold, artistiek leider van 'Gekomen om te blijven'. Zij neemt je mee door de tentoonstelling in Het Utrechts Archief en vertelt hoe het project tot stand is gekomen, licht bijzondere portretten toe en en geeft uitleg over het maken van een historisch portret,

 • € 500 of meer
  Twee front-row seats tijdens aftrap viering Utrecht 900!

  Bij een donatie vanaf €500,- krijg je twee front-row seats voor de aftrap van ons aandeel in deze grote viering. Op 2 juni 2022 wordt het laatste portret onthult en het boek gepresenteerd en daar kun jij bij zijn!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023