Hoera!! Marieke Sleurink - CD Levensecht is geslaagd!

Dankzij 104 donaties die samen € 6.915 opleverden voor Marieke Sleurink.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

CD Levensecht

Help me mee om van mijn digitale EP een Levensechte CD te maken met nieuwe muziek erbij!

Marieke Sleurink
Marieke Sleurink
singersongwriter

Ik schrijf frisse Nederlandstalige liedjes over een leven met God vol ups en downs. Een leven dat ik met hart en ziel beleef.

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 15 of meer
  Lot voor een huiskamerconcert!

  Huiskamerconcert voor een koopje? Per €15,- koop je een lot. Aan het einde van de crowdfunding trekken we een winnaar voor een exclusief huiskamerconcert. Elke lotkoper krijgt daarnaast de digitale EP Levensecht in de mailbox.

 • € 28 of meer
  Gesigneerde CD Levensecht

  Je ontvangt de CD Levensecht als een van de eersten! Gesigneerd en in een feestelijke kadoverpakking.

 • € 50 of meer
  Adopteer een couplet, refrein of bridge

  Heb je een favoriet stukje uit een lied? Adopteer het! Je maakt met jouw gift mede mogelijk dat dit stukje op de CD komt. Je ontvangt alle teksten van de CD in je mailbox, je kiest jouw top 3 uit en ik puzzel wie welk couplet, refrein of bridge kan adopteren. In maart ontvang je de gesigneerde CD met jouw geadopteerde couplet, refrein of bridge in de spotlight.

 • € 75 of meer
  Ticket voor een thuiskamerconcert

  Wees te gast in mijn eigen woonkamer en geniet van dit thuiskamerconcert! Het aantal bezoekers per keer stemmen we binnen de mogelijkheden af, je hebt geen qr-code nodig. Als extraatje ontvang je de gesigneerde CD.

 • € 250 of meer
  Talentcoaching (3 coachgesprekken)

  Wist je dat ik me heb laten bijscholen tot coach? Ik ben bezig om dit op te zetten naast de muziek als spaarpotje voor nieuwe muzikale projecten. Ik coach je graag als je meer wilt met je talent dan je nu doet! In 3 coachgesprekken van 60 minuten loop ik met je op om dit te realiseren. De gesigneerde CD krijg je natuurlijk ook!

 • € 450 of meer
  Lied op maat

  Wil je me graag groots steunen? Maar er ook iets heel unieks voor ontvangen? Laat me een lied voor je schrijven. Ik ga met je in gesprek om het thema en je wensen te bespreken. Je ontvangt een mp3 van dit nieuwe lied dat je voor jezelf kunt houden of cadeau kunt doen aan een ander. (P.S. Nederlandstalig is wel mijn sterkste kant ;-) ) Daarnaast ontvang je een gesigneerde CD.

 • € 1.000 of meer
  10 jaar lang gratis mijn optredens bezoeken

  Voor de allerlaatste tegenprestatie moet je wel lef hebben met zo'n groot bedrag. Maar je hebt bij dit bedrag mijn toezegging dat je tot eind 2031 gratis toegang hebt tot een optreden van mij. Ik betaal je kaartje in de toekomst, jij helpt mij enorm in het realiseren van de CD Levensecht en ik ben je eeuwig dankbaar. Natuurlijk ontvang je ook een gesigneerde CD.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023