Sponsor een toegangsbewijs!

een project van Heritage Sinfonietta — Limburg
Sponsor een toegangsbewijs!

Help ons om Peter en de Wolf bereikbaar te maken voor kinderen en gezinnen die het niet zo breed hebben.

Heritage Sinfonietta
Heritage Sinfonietta
Kamerorkest

Heritage Sinfonietta is een kamerorkest, opgericht in 2019 en heeft als doel klassieke muziek toegankelijk te maken voor een breed publiek.

 • Helaas!

  Dit project is niet succesvol gefinancierd via voordekunst.

 •   Tip
  € 60 of meer
  Bezoek een repetitie en beleef hoe het is om in een orkest te zitten!

  Wauw! Met uw bijdrage van 60 euro kunnen wij misschien wel een heel gezin, gratis toegang bieden tot onze voorstelling Peter en de Wolf. Wat ontzettend fijn! In ruil voor uw bijdrage nodigen we u graag uit op een repetitie van Heritage Sinfonietta, van dit project of één van onze toekomstige concerten. U ziet hoe het er op een repetitie aan toe gaat, kunt spreken met de musici en dirigent en mag plaatsnemen in het orkest. Zo ziet u ons eens van een andere kant! Handig om te weten: onze repetities vinden plaats in midden Limburg.

 • € 15 of meer
  We springen een gat in de lucht!

  Met uw bijdrage van 15 euro kunnen wij één kind gratis toegang bieden tot onze voorstelling Peter en de Wolf. Dat vinden we fantastisch! We springen een gat in de lucht en zijn u eeuwig dankbaar!

 • € 30 of meer
  50% korting op de entree van een geselecteerd concert

  Met uw 30 euro kunnen wij twee kinderen gratis toegang bieden tot onze voorstelling Peter en de Wolf. Dat vinden we fantastisch! In ruil voor uw bijdrage krijgt u 50% korting op de entree van één van onze geselecteerde concerten.

 • € 45 of meer
  Een persoonlijk bedankje van één van onze vertellers

  Met uw bijdrage van 45 euro kunnen wij drie kinderen gratis toegang bieden tot onze voorstelling Peter en de Wolf. Wat geweldig dat u dit doet! Eén van onze vertellers spreekt voor u een persoonlijk bedankje in, en daarnaast ontvangt u 50% korting op de entree van één van onze geselecteerde concerten.

 • € 100 of meer
  Naamsvermelding (voor bedrijf/stichting)

  Wilt u namens een bedrijf of stichting een donatie doen? Dat kan ook! Voor een bedrag van 100 euro vermelden wij uw bedrijfsnaam en logo voorafgaand en na afloop van onze voorstellingen.

 • € 250 of meer
  Naamsvermelding (voor bedrijf/stichting)

  Wilt u namens een bedrijf of stichting een donatie doen? Dat kan ook! Voor een bedrag van 250 euro vermelden wij uw bedrijfsnaam en logo voorafgaand en na afloop van onze voorstellingen. Daarnaast wordt uw bedrijfsnaam genoemd in de aankondiging en vermelden we uw logo op onze website en social media.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2021