Hoera!! Boek: Op blote voeten - Op blote voeten is geslaagd!

Dankzij 79 donaties die samen € 3.000 opleverden voor Boek: Op blote voeten.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Op blote voeten

Tijdrebellen. Offline, zonder besef van tijd, reflecteren op onze plek in deze drukke maatschappij.

Boek: Op blote voeten
Boek: Op blote voeten
Kunstenaar / activist

Tijdrebellen. Een paar dagen offline, zonder tijd. We hopen mensen te inspireren om te reflecteren op hun plek in onze drukke maatschappij.

1 project gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 60 of meer
  Boek: Op blote voeten

  Wauw! Bedankt voor je donatie! Je ontvangt nu als een van de eerste één exemplaar van ons boek. Het boek wordt over een aantal maanden gedrukt. Zodra de campagne is afgelopen, nemen we contact met je op

 • € 10 of meer
  Tips om te vertragen

  Wat fijn, dankjewel voor je donatie. Als dank sturen wij jou 10 tips over hoe je kunt vertragen in onze drukke maatschappij.

 • € 20 of meer
  Set van vijf kaarten

  Als dank voor je donatie sturen we je een setje kaarten toe. Deze kaarten hebben een opdruk van foto's die in ons boek staan. De kaarten worden gedrukt op mooi, gerecycled papier.

 • € 35 of meer
  A1 print

  Wauw wat fijn! Dankjewel voor je donatie. Als dank maken wij een print van een van de foto's uit ons boek. Na de campagne nemen we contact met je op zodat je een foto kan kiezen.

 • € 45 of meer
  Toyobo print

  Een wat? Een toyobo print! Toyobo is een hele bijzondere, ambachtelijke druktechniek. Als dank voor je donatie ontvang je een foto uit ons boek gedrukt doormiddel van deze techniek. Wanneer de campagne voorbij is nemen we contact met je op.

 • € 100 of meer
  Boek: Op blote voeten + A3 toyobo print

  Wat geweldig!! Als dank voor deze donatie ontvang je als een van de eerste een exemplaar van ons boek inclusief een Toyobo print. Zodra de campagne voorbij is, nemen we contact met je op zodat we samen een mooie print kunnen kiezen.

 • € 150 of meer
  Jouw naam in ons boek!

  Hoe gaaf is dit?! Als dank voor deze donatie komt jouw naam in ons boek en krijg je een gesigneerd exemplaar. Na de campagne nemen we contact met je op.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2022