Hoera!! Josefiene Degenaar - Rondje Utregs Bier is geslaagd!

Dankzij 81 donaties die samen € 4.640 opleverden voor Josefiene Degenaar.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Rondje Utregs Bier

Fotoboek met verhalen van professionele en thuisbrouwers in de provincie Utrecht

Josefiene Degenaar
Josefiene Degenaar
Fotograaf

Mijn naam is Josefiene Degenaar, ben fotograaf werkzaam in Utrecht.

1 project gesteund

 • Hoera!

  Hoera! Het project heeft de drempel van 80% gehaald! De maker past de begroting aan om het project toch door te laten gaan.

 •   Tip
  € 40 of meer
  één boek

  Als je mij met een bedrag van minimaal € 40 steunt krijg je één boek.

 • € 25 of meer
  één print

  Als je mij met een bedrag van minimaal € 25 steunt krijg je een print naar keuze van één van de foto's uit het boek (A4 formaat)

 • € 55 of meer
  Deze kans mag je niet missen! Een unieke samenwerking met Utrecht Craft Beer Tours.

  Als je mij met een bedrag van € 55 steunt krijg je een selfguided tour van Utrecht Craft Beer Tours + 1 boek Met The Self Guided Utrecht Craft Beer Tour proef je verse lokale Utrechtse bieren, ontdek je de nieuwste Utrechtse hopspots en leer je over het brouwproces en de verhalen achter de lokale (micro)brouwerijen. Dit alles op een zeer Hollandse en leuke manier: met de fiets door Utrecht! De Utrecht Craft Beer Tour is een alternatieve fiets-tour door Utrecht. Tijdens de gidsloze fietstour ga je zelf met de fiets op pad en bezoek je tot drie verschillende craft beer locaties. Kort voor de start van je tour ontvang je alle benodigde informatie (stempelkaart, route, ect). De focus tijdens deze tour ligt op het belangrijkste onderdeel: bier proeven! Verschillende biersoorten zullen aan de orde komen. Denk hierbij aan Pale Ales, IPA’s, Stouts, Porters, tarwebier of experimentals. Tijdens de tour proef je tot wel zeven proefglazen van lokale ambachtelijke bieren, op twee of drie unieke locaties. https://www.utrechtcraftbeertours.com/bier-tours-the-guideless-tour/

 • € 75 of meer
  2 boeken

  Als je mij met een bedrag van minimaal € 75 steunt krijg je twee boeken.

 • € 100 of meer
  Top donateur

  Als je mij met een bedrag van minimaal € 100 steunt dan ben je een top donateur en krijg je twee boeken, een print naar keuze van één van de foto's uit het boek (A4 formaat) & 2 Utregse biertjes.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023