Super dat je een donatie doet! Kies het bedrag en de tegenprestatie

Geen tegenprestatie
Geen tegenprestatie
?

Je hebt geen tegenprestatie geselecteerd.

Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

minimaal € 10 euro.

€ 20 of meer
Exclusieve ansichtkaart

Je bent een moppie! Je krijgt een exclusieve ansichtkaart geschilderd door de Zweedse kunstenares Lotta Winberg met een persoonlijk bedankje!

€ 50 of meer
Gesamtkunstwerk

Je bent een schatje! Je krijgt het multimediale gesamtkunstwerk met een persoonlijk bedankkaartje!

€ 75 of meer
Gesamtkunstwerk & lied

Je bent een zonnetje! Je krijgt het multimediale gesamtkunstwerk én een speciaal voor jou gezongen lied via de telefoon of beeldbellen!

€ 100 of meer
Gesamtkunstwerk & vrijkaarten voor 'Een mooiere wereld'

Je bent een lieverd! Je krijgt het multimediale gesamtkunstwerk én 2 vrijkaartjes voor de voorstelling 'Een mooiere wereld' of voor de releaseparty van het gesamtkunstwerk!

€ 250 of meer
Gesamtkunstwerk & vrijkaarten voor 'Een mooiere wereld' & verrassingslied

Je bent een engel! Je krijgt het multimediale gesamtkunstwerk, 2 vrijkaartjes voor 'Een mooiere wereld' of voor de releaseparty van het gesamtkunstwerk én na afloop van de voorstelling dragen we een verrassingslied aan je op!

€ 500 of meer
gesamtkunstwerk & vrijkaarten & diner mét liedjes

Je bent een prachtmens! Je krijgt 2 exemplaren van het multimediale gesamtkunstwerk, 2 vrijkaartjes voor 'Een mooiere wereld' of voor de releaseparty van het gesamtkunstwerk én je mag met z'n tweeën naar het exclusieve donateursdiner bij ons thuis met liedjes tussen de gangen!

€ 500 of meer
Gesamtkunstwerk & vrijkaarten & zangworkshop

Je bent een schittering! Je krijgt een exemplaar van het multimediale gesamtkunstwerk, 2 vrijkaartjes voor 'Een mooiere wereld' of voor de releaseparty van het gesamtkunstwerk én we verzorgen een zangworkshop voor maximaal 12 personen.

€ 850 of meer
gesamtkunstwerk & vrijkaarten & concert

Je bent een wonder! Je krijgt 2 exemplaren van het multimediale gesamtkunstwerk, 2 vrijkaartjes voor 'Een mooiere wereld' of voor de releaseparty van het gesamtkunstwerk én een intiem (post-corona) huiskamerconcert bij jou thuis of op locatie (we zingen ook je lievelingslied!).

€ 1.350 of meer
gesamtkunstwerk & vrijkaarten & concert & zangworkshop

Je bent een held! Je krijgt 4 exemplaren van het multimediale gesamtkunstwerk, 2 vrijkaartjes voor 'Een mooiere wereld' of voor de releaseparty van het gesamtkunstwerk, een zangworkshop voor 8 a 10 personen én een intiem (post-corona) huiskamerconcert bij jou thuis of op locatie!

€ 1.500 of meer
gesamtkunstwerk & vrijkaarten & concert & zangworkshop & Jouw logo op al onze media

Je bent de allerliefste! Je krijgt 4 exemplaren van het multimediale gesamtkunstwerk, 4 vrijkaartjes voor 'Een mooiere wereld' of voor de releaseparty van het gesamtkunstwerk, een intiem (post-corona) huiskamerconcert, een zangworkshop op locatie voor max 12 personen én we vermelden je naam/logo op onze website, nieuwsbrief en social media!

€ 2.000 of meer
In overleg - Grootse tegenprestatie!

Je bent ongelofelijk en niet in woorden te omschrijven! Boven de € 2.000,- zijn tegenprestaties in overleg. Misschien wil je een combi van alles of een groot concert of..? Spannend!

"Dank voor je geweldige bijdrage aan 'Een mooiere wereld'! Liefs, Anna en Roel"
- De Andersons

Je krijgt altijd je geld terug als het project niet slaagt

Geen transactiekosten

Doneer openbaar óf anoniem

buckaroo
© 2021