Hoera!! Merijntje Betzema - Boek: Zee van ruimte, leven met autisme is geslaagd!

Dankzij 153 donaties die samen € 12.594 opleverden voor Merijntje Betzema.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Boek: Zee van ruimte, leven met autisme

Autobiografisch boek over een leven met autisme.

Merijntje Betzema
Merijntje Betzema
Grafisch ontwerper

Schrijvende ontwerper & image consultant | Merijntje aan de Rijn & Confidence by Color

3 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer
  Gesigneerde 1e druk 'Zee van ruimte'

  Je bent een topper! Dankjewel voor dit mooie bedrag. Je ontvangt live bij mij op kantoor in Zutphen een gesigneerd exemplaar van de 1e druk. Kun je het boek niet ophalen, dan wordt je boek thuisbezorgd.

 • € 10 of meer
  Wie het kleine niet eert

  Wie het kleine niet eert is het grote niet weerd! Ik wil je bedanken voor je donatie, delen van deze actie wordt enorm gewaardeerd.

 • € 30 of meer
  Proeverij

  Yes! Dank voor je steun! Jij houdt van een voorproefje. Je ontvangt per e-mail een PDF van een opgemaakt hoofdstuk uit mijn boek als proeverij van de inhoud. Dat smaakt vast naar meer!

 • € 75 of meer
  Om uit te delen: 2 boeken!

  OMG! Je bent te gek. Je ontvangt live bij mij op kantoor in Zutphen niet 1 maar 2 gesigneerde exemplaren van de 1e druk. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om de boeken op te komen halen dan verstuur ik ze.

 • € 150 of meer
  Voorgelezen kans!

  Dit is een geweldig bedrag, dat verdient een passend bedankje. Dankzij jouw bijdrage ga ik het gehele boek inspreken als luisterboek! Je ontvangt een geluidsopname per e-mail. Het gesigneerde exemplaar van de 1e druk mag je bij me ophalen in Zutphen.

 • € 250 of meer
  Vrijgevige boekenwurm

  Wow, jij bent echt vrijgevig. Jij krijgt 5 gesigneerde boeken en een plekje in het boek waar we je eervol vermelden (met jouw organisatie of bedrijf). Op social media zet ik je in het zonnetje als sponsor. Je wordt uitgenodigd voor de feestelijke boekpresentatie op een nog nader te bepalen locatie in Zutphen waar je de gesigneerde boeken in ontvangst mag nemen. Kun je er niet bij zijn, dan zorg ik dat de boeken bij je op de deurmat belanden.

 • € 500 of meer
  Sponsorheld

  Niet normaal! Een ware sponsorheld. Jij hebt vast een heel sterke relatie met het onderwerp autisme vanuit jezelf, jouw bedrijf of organisatie! In ruil voor jouw gulle gift kom ik graag bij jou op locatie langs om een interactieve lezing te verzorgen over mijn verhaal, bijvoorbeeld voor de klas of aan je collega’s. En daarnaast krijg je 2 kaartjes voor de feestelijke boekpresentatie op een nog nader te bepalen locatie in Zutphen. Je krijgt niet 5, maar 10 gesigneerde boeken. Dit alles komt boven op voorgenoemde rewards.

 • € 1.250 of meer
  Partnerdeal

  Jij bent een partner te noemen. Met dit bedrag geef je mijn boek een enorme boost. En niet alleen mij, maar ook je eigen organisatie. Jouw logo komt op de achterkant van het boek. Je krijg niet 10, maar 25 gesigneerde boeken om uit te delen. Dit alles komt boven op voorgenoemde rewards. Goed om te weten: de interactieve lezing bij jou op locatie stem ik graag af op de wensen van jouw organisatie. Een lezing op maat!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023