Hoera!! Lien Cornelissen - Ons tweede kleinkunstige popalbum is geslaagd!

Dankzij 116 donaties die samen € 8.524 opleverden voor Lien Cornelissen.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Ons tweede kleinkunstige popalbum

Help mee om onze muziek vol openheid, eerlijkheid en humor met de wereld te kunnen delen!

Lien Cornelissen
Lien Cornelissen

6 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer
  gesigneerde LP (incl. songteksten)

  Jaa, wil je jezelf een cadeautje geven? Als dank voor deze donatie van jou ontvang je ons nieuwe album op LP. Hierop vind je ook alle songteksten! Hiermee kunnen we onze droom werkelijkheid laten worden. Een nieuw album op LP, vol met kleinkunstige popliedjes. Zodat steeds meer mensen naar onze muziek kunnen luisteren. We zijn je erg dankbaar!

 • € 10 of meer
  Jij bepaalt zelf wat je geeft: voel je vrij!

  Vind je het leuk om bij te dragen aan ons project? En hoef je er niets voor terug? Jij bepaalt hoeveel je doneert. En wij zijn je eeuwig dankbaar. Door jouw vrije donatie kunnen we onze muziek opnemen en uitbrengen. En daarmee draag je bij aan de verwezenlijking van onze droom: het verder met de wereld delen van de kleinkunstige popliedjes waar we zoveel aandacht en liefde in stoppen.

 • € 150 of meer
  twee gesigneerde LP's + een persoonlijke noot van ons

  Met jouw donatie geef je drie cadeautjes aan jezelf én een cadeau aan ons. En daarvoor zijn we je enorm dankbaar. Je krijgt twee gesigneerde LP's én een persoonlijke noot van ons erbij. Bij de LP vind je ook alle songteksten.

 • € 200 of meer
  It takes two to tango! Twee gesigneerde LP's + twee persoonlijke noten van ons

  Jouw bijdrage is goud waard voor ons. Daarmee kunnen we onze mooie liedjes de wereld in brengen. En, omdat wij als geen ander weten dat niets alleen komt, krijg jij voor jouw donatie van 200 euro alles in tweevoud. Zo kun je zelf ook weer cadeautjes uitdelen!

 • € 500 of meer
  Jouw naam op onze LP + een gesigneerde LP + persoonlijke noot

  Ben jij één van de donateurs die een plekje krijgt op onze LP? Als dank voor jouw gulle bijdrage, vermelden we onder veel dank jouw naam op de LP! En natuurlijk ontvang je daarvan dan ook een gesigneerd exemplaar (met alle songteksten daarbij) én een persoonlijke noot van ons.

 • € 1.000 of meer
  Huiskamerconcert (regio Zuid-Holland)

  Voor 1000 euro help je ons een grote stap op weg. En dan komen we als dank bij je thuis!! Voor een persoonlijk en intiem optreden bij jou in de huiskamer. Een avond vol met liedjes van LIEN. Ontspannen in je eigen omgeving. Jij nodigt de mensen uit die je erbij wilt hebben. Heb je zelf geen piano? Geen probleem. Dan neemt Lien haar eigen piano mee. Heb je niet zoveel ruimte in je woonkamer? Vraag buren, vrienden of familie of je hun huiskamer een keertje mag gebruiken. Of wat denk je van een tuin?

 • € 1.500 of meer
  Een persoonlijk lied voor jou

  Met deze donatie van jou geef je ons een groots cadeau. Daarom krijg je er iets bijzonders voor terug. We schrijven een lied voor jou. En die nemen we ook voor je op in onze studio. Van tevoren gaan we in gesprek. Wat raakt je? Waar wil je dat het lied over gaat? Is het voor jezelf, of voor iemand anders? En dan laten we onze creativiteit stromen.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023