Hoera!! Lorena + The Tide - Debuutalbum Lorena + The Tide is geslaagd!

Dankzij 70 donaties die samen € 5.273 opleverden voor Lorena + The Tide.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Debuutalbum Lorena + The Tide

Help de band bij het realiseren van haar debuutalbum "Open Sea" dat in januari 2022 uit zal komen!

Lorena + The Tide
Lorena + The Tide
ocean-inspired indie rock

Lorena + The Tide is een nieuwe indie rockband uit de Zaanstreek, die onlangs haar eerste studio album "Open Sea" heeft opgenomen.

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer
  Gesigneerde LP + Digitale Download

  Bedankt voor je steun! Wij verwachten de LP in het voorjaar van 2022 te ontvangen vanwege de grote vinylvraag op dit moment. Maar geen stress, je kunt onze deuntjes in de tussentijd gewoon luisteren want we sturen je een digitale download per e-mail in de week dat het album online uitkomt.

 • € 15 of meer
  Digitale Download "Open Sea"

  Wees één van de eersten die ons album in zijn geheel te horen krijgt en ontvang een digitale kopie in je mailbox in de week dat het album online uitkomt.

 • € 20 of meer
  T-Shirt

  We gaan het huidige design slechts één keer zeefdrukken, en doen dat grotendeels op bestelling (we maken slechts een kleine overvoorraad om tijdens shows te verkopen). Mis dus niet je kans om een zelfgedrukt band shirt te bemachtigen! De keuzes zijn donker blauw of zwart voor heren, en zeegroen of zwart voor dames.

 • € 25 of meer
  Gesigneerde CD + Sleutelhanger

  Leuk dat je een fysiek exemplaar van het album wil! We zullen de CD allemaal signeren, en daarnaast ontvang je er een sleutelhanger bij, gemaakt met onze 3D printer. Omdat je er nu ook als één van de eersten bij bent, zorgen we er ook voor dat hij ruim voordat het album online uitkomt bij je is.

 • € 35 of meer
  Hoodie

  Dit is je laatste kans om onze super zachte hoodie, gemaakt van organisch katoen, te bestellen! We gaan het huidige design slechts één keer zeefdrukken en doen dit grotendeels op bestelling (met slechts een kleine overvoorraad voor tijdens shows). Je kunt kiezen uit de kleuren gebroken wit en superman blauw :)

 • € 75 of meer
  Fan Package: Gesigneerde CD + Sleutelhanger + T-Shirt + Hoodie + Sticker Set

  Wow, jij bent een echte L+T fan, cool! We signeren de CD voor je, en daarnaast ontvang je een sleutelhanger, T-shirt (man of vrouw, zwart of blauw), de “Open Sea” sticker set en een super zachte hoodie (unisex, wit of blauw).

 • € 150 of meer
  Compleet Merchandise Package

  Deze is speciaal voor de modieuze superfans! We gaan slechts één keer het huidige design met de zeefdruk printen, en jij kunt de hele set compleet krijgen! Je ontvangt van ons twee tote bags (naturel en donker blauw), een zwart T-shirt met print achter, een blauw T-shirt met print voor, een blauwe hoodie met print achter, een witte hoodie met print voor en een baseball tee met print achter, allemaal met liefde zelfgedrukt. Natuurlijk zetten we ook de 3D printer voor je aan en krijg je er een sleutelhanger bij én ontbreekt ook het sticker pack niet!

 • € 500 of meer
  Semi-Akoestisch Huiskamer Concert

  Bedankt dat je ons uitnodigt bij jou thuis (of op een andere locatie naar keuze in Nederland, op je eigen kosten en verantwoordelijkheid)! We komen met 2 tot 4 bandleden bij je spelen voor 45 minuten. Daarnaast hebben we natuurlijk tijd voor al je vragen en lokale roddels. We zullen contact met je opnemen om een datum te bespreken, en willen je vragen om niet meer dan 25 gasten uit te nodigen voor het optreden. Tot snel :)

 • € 1.750 of meer
  Lorena + The Tide Concert

  Super cool dat je ons uitnodigt om te komen optreden op je feestje/bruiloft/evenement! We zullen zelf geluidsapparatuur meenemen naar de plek van jouw keuze (binnen Nederland, op je eigen kosten en verantwoordelijkheid) en daar twee sets van 30 minuten komen spelen met de hele band. De apparatuur die wij hiervoor huren is geschikt om voor maximaal 500 mensen te spelen, dus wees niet bang om al je vrienden en familie uit te nodigen :) Laten we binnenkort de datum bespreken!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023