Tarot for the Beginner Witch

een project van Lotte Schonis — Tilburg, Nederland
Tarot for the Beginner Witch

Dit project is een set tarotkaarten over het ontkrachten van de misconcepties rondom hekserij.

Lotte Schonis
Lotte Schonis
Freelance illustrator

Hoi! Ik ben Lotte en ik ben sinds 2021 freelance illustrator. Ik ben gevestigd in Tilburg.

2 projecten gesteund

 • Afgelopen

  Je kunt niet meer doneren

 •   Tip
  € 50 of meer
  Tarot for the beginner Witch

  Je ontvangt een set van 78 tarotkaarten in een magnetisch luxe doosje inclusief een geprint boekje met de uitleg over alle kaarten! Je ontvangt na je donatie een persoonlijk bericht van mij met de vraag of je interesse hebt in de Nederlandse of de Engelse versie van de set!

 • € 25 of meer
  Persoonlijk bedankje

  Je ontvangt van mij een persoonlijk bedankje in de vorm van een ansichtkaartje!

 • € 75 of meer
  Tarot for the beginner Witch Luxe

  Je ontvangt een set van 78 tarotkaarten in een magnetisch luxe doosje inclusief een geprint boekje met de uitleg over alle kaarten! Daarnaast krijg je één exclusieve art print van The Oak King of The Holly King. Je ontvangt na je donatie een persoonlijk bericht van mij met de vraag of je interesse hebt in de Nederlandse of de Engelse versie van de set!

 • € 100 of meer
  Tarot for the Beginner Witch VIP-Pakket

  Je ontvangt een set van 78 tarotkaarten in een magnetisch luxe doosje inclusief een geprint boekje met de uitleg over alle kaarten! Daarnaast krijg je één exclusieve art print van The Oak King of The Holly King. Ook ontvang je een Tarot Reading poster! Hierop staat een stukje uitleg over hoe je een tarotlezing kunt doen en waar tarot je inzicht op kan geven. Je ontvangt na je donatie een persoonlijk bericht van mij met de vraag of je interesse hebt in de Nederlandse of de Engelse versie van de set!

 • € 250 of meer
  Tarot for the beginner Witch Persoonlijk portret

  Je ontvangt een set van 78 tarotkaarten in een magnetisch luxe doosje inclusief een geprint boekje met de uitleg over alle kaarten! Je ontvangt na je donatie een persoonlijk bericht van mij met de vraag of je interesse hebt in de Nederlandse of de Engelse versie van de set! Hiernaast ontvang je van mij een persoonlijk geïllustreerd portret van jezelf (of iemand anders naar keuze) in de vorm van een tarotkaart.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023