Hoera!! R.A.T. - Debuut Album ''lift off'' is geslaagd!

Dankzij 125 donaties die samen € 8.327 opleverden voor R.A.T..
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Debuut Album ''lift off''

Help ons mee met de totstandkoming van ons eerste album ''Lift Off''

R.A.T.
R.A.T.
band

We play rock music

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 65 of meer
  Lp van het album ''lift off'' gesigneerd door de band

  Ontvang een lp die gesigneerd is door de hele band! Wij zullen met trots een handtekening zetten op de lp waarvoor wij met veel liefde en passie aan het werken zijn. (levertijd kan afwijken ivm mogelijke vertragingen van de LP's vanuit de perserij)

 • € 15 of meer
  Digi download album

  Verbaas je vrinden door op de release datum van het album de songs al mee te kunnen zingen! Je ontvangt namelijk een digi-download van het album, een week voordat hij gereleased wordt! 'Count me in, count me in, count me iiiiiiiin!'

 • € 30 of meer
  Cd van het album ''lift off''

  Blaas het stof eens van je discman! Cd's zijn zóóó 2022.

 • € 50 of meer
  Lp van het album ''lift off''

  Naast dat de klanken die zullen klinken uit je lp systeem je zullen roeren tot je diepste binnenste (dat is in ieder geval wel onze bedoeling), zal de album hoes niet misstaan naast de IKEA Gustav klimt en Vincent van G posters aan de muur. Wat zullen de buren jaloers zijn. (levertijd kan afwijken ivm mogelijke vertragingen van de LP's vanuit de perserij)

 • € 180 of meer
  Laat je vereeuwigen

  We kregen het niet voor elkaar om een straat in een middelgrote stad in NL te laten vernoemen naar jou maar, je laten vereeuwigen door een vermelding in het boekje van de cd en lp van het uit te komen album van R.A.T. is natuurlijk ook niet mis. Je ontvangt ook een exemplaar van de lp. Oe yeah! (levertijd kan afwijken ivm mogelijke vertragingen van de LP's vanuit de perserij)

 • € 475 of meer
  Huiskamerconcert (in prijs verlaagd!)

  Boek een akoestisch huiskamer concert met R.A.T. in je woonkamer! De band komt langs en we zullen een intiem akoestisch rockend concert geven van 60 minuten bij jouw thuis. Dit gaat heel erg bijzonder worden, een avond om nooit te vergeten! Een optie voor een datum is te boeken vanaf 14 december tot de oneeeeeindigheid.

 • € 850 of meer
  'Full power' concert R.A.T. + PA geluidsset systeem

  Moeten de voegen vervangen worden van je huis? Of misschien nieuwe pannen gelegd worden op het dak?Twijfel niet! Boek een 60 minuten ‘full power’ set van R.A.T. en wij strippen jouw huis in no time met onze beukende rock muziek. Is dit alles niet nodig? Dan kunnen we de geluidsset een tandje lager zetten en kunnen jij en je familie en vrienden genieten van een mooie avond met dansbare (je gelooft het niet maar het kan) rock muziek. Een optie voor een datum is te boeken vanaf 14 december tot de oneeeeeindigheid.

 • € 875 of meer
  Huiskamerconcert

  Boek een akoestisch huiskamer concert met R.A.T. in je woonkamer! De band komt langs en we zullen een intiem akoestisch rockend concert geven van 60 minuten bij jouw thuis. Dit gaat heel erg bijzonder worden, een avond om nooit te vergeten!

 • € 1.000 of meer
  : )

  Laten we samen een mooie tegenprestatie verzinnen!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023