Hoera!! ROEM Leiden - Kennismakers is geslaagd!

Dankzij 69 donaties die samen € 4.417 opleverden voor ROEM Leiden.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Kennismakers

Kennis maken door kruisbestuiving: 7 kunstenaars & 7 studenten onderzoeken in duo's verschillende thema's

ROEM Leiden
ROEM Leiden
Kunstenaars

Wij zijn ROEM, een multidisciplinaire groep jonge makers uit Leiden.

2 projecten gesteund

 • Hoera!

  Hoera! Het project heeft de drempel van 80% gehaald! De maker past de begroting aan om het project toch door te laten gaan.

 •   Tip
  € 75 of meer
  Boekje

  Jij kunt thuis nog even nagenieten van het evenement, want je krijgt van ons een boekje met verzamelde werken, achtergrondinformatie en foto’s van de expositie! Ook vermelden we jouw naam in het boekje.

 • € 10 of meer
  Ik doneer dit bedrag met liefde want ik wil jullie helpen deze evenment realiseren!

  We zijn jou oneindig dankbaar dat door jou dit project mede-mogelijk gemaakt wordt! Graag vermelden we jouw naam in het boekje.

 • € 15 of meer
  Persoonlijke shout-out

  Omdat we jou echt een topper vinden en je willen bedanken voor jouw donatie, geven we jou een persoonlijke shout-out op het evenement! Ook vermelden we jouw naam in het boekje.

 • € 25 of meer
  Tasje

  Wil je een leuk aandenken aan het evenement? We got you covered! Om jou te bedanken voor jouw donatie krijg je een gezeefdrukt tasje met het logo van Kennismakers erop. Ook vermelden we jouw naam in het boekje.

 • € 45 of meer
  T-Shirt

  Wil je liever iets wat je aan kunt trekken? Jij krijgt van ons een gezeefdrukt t-shirt met het logo van Kennismakers erop! Denk alvast na over welke maat je nodig hebt, we gaan met je contact opnemen. Ook vermelden we jouw naam in het boekje.

 • € 100 of meer
  T-Shirt + Boekje

  Met deze prachtige donatie krijg je een gezeefdrukt t-shirt met het logo van Kennismakers erop en het boekje met verzamelde werken, achtergrondinformatie en foto’s van de expositie! Denk alvast na over welke maat je nodig hebt, we gaan met je contact opnemen. Ook vermelden we jouw naam in het boekje.

 • € 200 of meer
  Special opening

  We zetten jou in het zonnetje tijdens het Kennismakers evenement! Je krijgt toegang tot de vernissage met welkomstdrankje en een persoonlijke presentatie van de werken door de kunstenaars en studenten. Doneer je meer dan €200? Neem dan gezellig iemand mee! Ook vermelden we jouw naam in het boekje.

 • € 500 of meer
  Keramiek Workshop

  Wauw, bedankt voor jouw donatie! Om je te bedanken organiseren we een keramiek workshop waarin Maarten je alles gaat uitleggen over keramiek. Wanneer deze plaats zal vinden, zal in overleg met Maarten gebeuren. Ook vermelden we jouw naam in het boekje.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023