Hoera!! Geert en Erwin - Prentenboek: De Slurk is gewoon anders is geslaagd!

Dankzij 185 donaties die samen € 6.810 opleverden voor Geert en Erwin.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Prentenboek: De Slurk is gewoon anders

Voor iedereen die anders is, want echte schoonheid zit hem im perfectie.

Geert en Erwin
Geert en Erwin
Schrijver en Illustrator

Wij schrijven kinderboeken voor volwassenen.

3 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 75 of meer
  4 x De Slurk is gewoon anders + kerstkaarten

  Wil je de blits maken tijdens kerst? Koop dan 4 gesigneerde prentenboeken voor onder de kerstboom. Uiteraard doen we er een setje van 6 kerstkaarten (levering in november) bij.

 • € 11 of meer
  Donatie voor Stichting Kabuki Syndroom

  Jij bent fantastisch…! Ik ben je eeuwig dankbaar voor het feit dat je Stichting Kabuki Syndroom belangeloos steunt 🙏. De stichting gaat op zoek naar een mooie bestemming voor jouw donatie!

 • € 15 of meer
  Poster + kerstkaarten

  Wil je de Slurk een plekje in jouw huiskamer of in de kinderkamer geven? Ga dan voor een poster. Je kunt hem zowel ondersteboven als bovenste-onder ophangen. Daarbij ontvang je ook een set met 6 unieke kerstkaarten (levering in november).

 • € 22 of meer
  Prentenboek: De Slurk is gewoon anders

  Jippie! Je ontvangt per post een uniek, gesigneerd exemplaar van het boek (en je mag zelf kiezen aan wie deze wordt opgedragen), vóórdat het in de winkels verschijnt! Inclusief verzendkosten.

 • € 33 of meer
  De Slurk is gewoon anders + De Bips van de Slurk

  Joehoe. Je bent een echte fan! Met 1 boek neem jij geen genoegen. Jij neemt er 2. Allebei met handtekening. Vet!

 • € 75 of meer
  Ka-boek-ie trui

  Wil je ook zo'n hoogwaardige Ka-boek-ie trui? Zo'n trui waarmee je naamsbekendheid aan Kabuki geeft? Dat kan! Vink hem aan & geef je maat door via Whatsapp. En hoppa: geregeld! Ook als sweater of in een andere kleur verkrijgbaar!

 • € 100 of meer
  Alles van de Slurk

  Je krijgt alles. Maar dan ook werkelijk alles. 1. De Bips van de Slurk (gesigneerd prentenboek) 2. De Slurk is gewoon anders (gesigneerd prentenboek) 3. Verjaardagskalender 4. De art print op klembord 5. Een set met 6 kerstkaarten (levering in november) 6. De poster van De Slurk is gewoon anders 7. Tien wegwerp-placemats 8. Een speciale boodschap van de auteurs in beide prentenboeken en... Duizendmaal dank. Vooral dat laatste is onbetaalbaar! Inclusief verzendkosten.

 • € 150 of meer
  Een doos vol Slurken

  Je hebt grootste plannen met de Slurk en je wilt dat iedereen de Slurk leert kennen! Je ontvangt van ons een doos met 10 gesigneerde boeken van de Slurk en je ziet wel. Je verkoopt ze, geeft ze weg of gebruikt ze als opstapje in de keuken... ;-)

 • € 200 of meer
  Ingelijst prentenboek (zwevend), zie link voor een voorbeeld

  Dit is echt vet! Een uniek ingelijst exemplaar van de Slurk is gewoon anders. Hoe ziet dat er uit? Nou gewoon. Zoals op de foto van deze link: www.delijstenfabriek.nl/blogs/nieuws/boek-zwevend-inlijsten. Maar dan met De Slurk is gewoon anders natuurlijk. 3 G´s van toepassing: genummerd, gesigneerd en gelimiteerd (slechts 5 exemplaren in omloop)! Wordt persoonlijk afgeleverd.

 • € 350 of meer
  Boeken voor de klas

  Een boek voor iedereen die in de klas zit (20 stuks). En dan krijg je Geert en Erwin er gratis bij! Zij komen langs en houden een lezing over het belang van verhalen. Na de lezing leest Geert voor, terwijl Erwin een unieke tekening voor de school maakt. Supergaaf. Op = op! Leveringstijd: in overleg.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023