Hoera!! Maarten - Fotofestival Eindhoven is geslaagd!

Dankzij 48 donaties die samen € 9.710 opleverden voor Maarten.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Fotofestival Eindhoven

Eerste editie Fotofestival Eindhoven: 23 fotografen tonen het thema 'Joy of Missing Out'. Don't miss it.

Maarten
Maarten
Evenement organisator

Fotofestival Eindhoven organiseert jaarlijks een kwalitatief hoogwaardig artistiek fotografie-evenement.

3 projecten gesteund

 • Hoera!

  Hoera! Het project heeft de drempel van 80% gehaald! De maker past de begroting aan om het project toch door te laten gaan.

 •   Tip
  € 50 of meer
  2 toegangskaarten voor de opening van Fotofestival Eindhoven

  Wees erbij! De opening van Fotofestival Eindhoven op vrijdag 29 oktober tussen 18:00 en 20:30u. Meet-and-greet met de deelnemers en een sneak-peek op de exposities. incl. 2 consumpties.

 • € 10 of meer
  Eeuwige Dank!

  Yes! Wat fijn dat jij ons steunt!

 • € 25 of meer
  Fotomagazine Homebound

  Het luxe omvangrijke, 108-pagina’s tellende, fotomagazine Homebound, het debuut van Cubic Collective, is een combinatie van vijf verschillende perspectieven op de lockdown in Nederland en het Verenigd Koninkrijk, vanuit diverse achtergronden, fototechnieken en gezichtspunten. Het fotomagazine kan worden opgehaald tijdens het fotofestival.

 • € 45 of meer
  Goodiebag Fotofestival Eindhoven

  Leuke Goodiebag met een cap, luxe thermofles, sleutelhanger in een tas uit gerecycled materiaal. Deze tas kun je ophalen tijdens het fotofestival.

 • € 75 of meer
  Blank Space Magazine #1-2-3

  Een set van Blank Space Magazine #1-3 in een tas uit gerecycled materiaal. Deze magazines kunnen worden opgehaald tijdens het fotofestival.

 • € 150 of meer
  Boek ‘Hotel Heilstaat’ + fotoprint

  Een exemplaar van boek ‘Hotel Heilstaat’, 368 pagina’s, 24 x 33 cm, 2,1 kilogram. Gesigneerd en met een fotoprint naar keuze van een foto uit het boek op max. A3 formaat. Hotel Heilstaat is een project van de fotografen Nancy Ostermann en Geertjan Cornelissen (die samen het fotografisch duo Verse Beeldwaren vormen) https://issuu.com/lecturis/docs/hotelheilstaatissuu Het boek kan worden opgehaald tijdens het fotofestival, tegelijkertijd kan de keuze worden gemaakt voor de fotoprint.

 • € 400 of meer
  Fotoshoot in 'Verse Beeldwaren' stijl

  Wij maken (in overleg) een portret van jou in ‘Verse Beeldwaren’ stijl. (max. Twee personen, geen kinderen). Liefst natuurlijk op een fotogenieke locatie zoals een zompig moeras of een herfstig maisveld. De afspraak voor de fotoshoot kan tijdens het fotofestival worden gemaakt.

 • € 650 of meer
  Set van 3 fotokunstwerken uit de serie 'Rewind'.

  De set bestaat uit drie ingelijste fotokunstwerken 'Wonderland', 'Flawless' en 'High Fidelity' van fotograaf Maarten Coolen. De werken worden persoonlijk afgegeven.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023