Hoera!! Sanneke Nulkes - Succesvol in de politiek is geslaagd!

Dankzij 139 donaties die samen € 11.151 opleverden voor Sanneke Nulkes.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Succesvol in de politiek

Handboek met daarin alles wat je moet weten als je de politiek in gaat en verkiezingen wilt winnen.

Sanneke Nulkes
Sanneke Nulkes
Politiek adviseur

Ik heb een missie om de politiek diverser en inclusiever te maken.

1 project gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer
  Een gesigneerd exemplaar

  Ik schrijf graag een persoonlijke boodschap in je boek. Leuk voor jezelf, of misschien voor degene aan wie je het boek cadeau wilt geven. Wil je dat ik jouw naam of een andere naam opneem in de tekst? Ik neem contact met je op over de tekst.

 • € 10 of meer
  Anonieme vriend van het boek

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

 • € 30 of meer
  Het boek

  Dankjewel, ik vind het geweldig dat je geïnteresseerd bent en een exemplaar van mijn boek bestelt. Ik wens je veel leesplezier en ik hoop dat je ideeën opdoet om (nog) succesvol(ler) te worden in de politiek.

 • € 49 of meer
  3 Campagnetrainingen + boek

  Boek + 3 trainingen als BONUS! NU EUR 49,- 1) PERSONAL BRANDING: wat maakt jou uniek en onderscheidend van de andere kandidaten? 2) ZICHTBAARHEID & MEDIA: van jouw verhaal tot Social media + hoe kom je in de krant? 3) WINNEND CAMPAGNEPLAN: van slimme strategie tot voorkeursstemmen. De trainingen ontvang je via een link per e-mail, zodat je deze kunt kijken op een moment dat het jou goed uitkomt. Per 1 november a.s. kosten de trainingen EUR 147,- dus bestel ze snel!

 • € 50 of meer
  Exclusieve fundraising boekenborrel 12 november

  Het is tijd elkaar weer te zien, te spreken en te inspireren. Ik organiseer een borrel voor vrouwen (met interesse) in de politiek met een paar interessante sprekers, die ook in het boek staan, Slechts 25 kaartjes beschikbaar. Vrijdag 12 november van 19-21 uur in Noordwijk (locatie volgt na aanmelding). Voor definitieve sprekers, check de website www.politieksucces.nl/boek.

 • € 140 of meer
  Boek & Beach Breakfast (max 6 pers)

  Gesprek over politiek en campagnes bij een strandpaviljoen in Noordwijk. Met een klein groepje enthousiaste vernieuwers genieten we van een ontbijt met uitzicht over zee en praten we over het boek. Stel alle vragen die je wilt en ontmoet nieuwe inspirerende mensen.

 • € 150 of meer
  Het boek + persoonlijk adviesgesprek

  Wil je persoonlijk advies over wat jij het beste kunt doen om de politiek in te gaan, om jezelf te profileren of hoe jij (gemeenteraads)verkiezingen wint? Een uur lang mag je me alles vragen en zal ik je persoonlijk adviseren.

 • € 250 of meer
  Ambassadeur met vermelding in het boek + 10 exemplaren

  Je bent geweldig, je brengt de realisatie van ons boek met een grote stap dichterbij. Als ambassadeur krijg je een prominente vermelding in het boek. Daarnaast ontvang je tien gesigneerde exemplaren en kun je met 10 mensen deelnemen aan het webinar in het najaar van 2021.

 • € 500 of meer
  Public/corporate ambassadeur + 20 exemplaren

  Fantastisch! Jij wilt dat de mensen in jouw partij of gemeente het beste uit zichzelf kunnen halen. Daarom krijg je een prominente vermelding in het boek. Daarnaast ontvang je twintig gesigneerde exemplaren en kun je met twintig medewerkers deelnemen aan campagne webinar in het najaar van 2021.

 • € 1.000 of meer
  Public/Corporate Ambassadeur 7. Corporate Ambassadeur + 50 exemplaren

  Complimenten, jij hecht grote waarde aan nieuwe politiek! Dankzij deze bijdrage kan het niet anders of er gaat wat veranderen. Je krijgt een prominente vermelding in het boek, vijftig gesigneerde exemplaren en toegang tot het politieke campagne webinar in het najaar van 2021 voor vijftig personen.

 • € 1.000 of meer
  25 boeken + workshop campagne

  Met 25 boeken en een campagneworkshop weten de kandidaten van jouw partij / in jouw gemeente alles wat ze moeten weten om een goede persoonlijke campagne op te zetten.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023