Hoera!! Roos van der Meijden - Leer stadsgezichten schilderen is geslaagd!

Dankzij 87 donaties die samen € 7.122 opleverden voor Roos van der Meijden.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Leer stadsgezichten schilderen

Maak met jouw bijdrage de publicatie van hét boek over stadsgezichten schilderen mogelijk.

Roos van der Meijden
Roos van der Meijden
kunst schilder

Ik ben Roos van der Meijden, 41 jaar en schilder realistische stadsgezichten en geef les aan iedereen die wil (leren) schilderen.

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer
  Het boek (ophalen)

  Dank je wel! Ik vind het geweldig dat je geïnteresseerd bent en een exemplaar van mijn boek zelf komt ophalen in Pijnacker. Als je het leuk vindt, dan schrijf ik er ter plekke een persoonlijke boodschap in.

 • € 10 of meer
  Een anonieme vriend

  Alle hulp is welkom, dus ik stel het enorm op prijs dat je mij wilt steunen met bij de publicatie van mijn boek. Groot of klein, je gift wordt erg gewaardeerd.

 • € 25 of meer
  Het E-book

  Dank je wel voor je steun voor de publicatie van mijn boek. Als dank ontvang je een digitaal exemplaar van ‘Stadsgezichten schilderen’ dat je kunt lezen op iedere computer of E-reader. De E-book versie is voorlopig exclusief voor donateurs!

 • € 65 of meer
  Het boek per post bezorgd

  Dank je wel! Ik vind het geweldig dat je geïnteresseerd bent en een exemplaar van mijn boek bestelt. Ik stuur het je per post Als je het leuk vindt, dan schrijf ik er een persoonlijke boodschap in.

 • € 150 of meer
  Het boek en een privéles schilderen

  Jouw schildertalent laten groeien is natuurlijk het leukste. Daarom krijg je van mij bij het gesigneerde boek 1,5 uur privéles schilderen in mijn atelier. Dan is er alle tijd om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij jouw eigen schilderproject(en).

 • € 250 of meer
  Jij mag er bij zijn!

  Een boekpresentatie is altijd een feestje en jij mag daar bij zijn. Dan kan ik je meteen persoonlijk bedanken en het boek overhandigen. De presentatie zal medio november in de regio Den Haag zijn.

 • € 500 of meer
  Is het geen plaatje?

  Vind je het schilderij op de omslag ook zo mooi? Je krijgt van mij bij het boek een gesigneerde en genummerde print van dit schilderij. En omdat ik deze bijdrage zo geweldig vind is er de mogelijkheid om een vermelding van je naam of logo in het boek te plaatsen.

 • € 1.000 of meer
  Een echt kunstwerk

  Met zo’n fantastische bijdrage heb je natuurlijk een streepje voor. Jouw naam of logo mag in het boek en ik maak een persoonlijk schilderij voor je van 30x30 cm.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023